Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin güvenilir asansörleri seçildi

Asansör ve yürüyen merdivenleri denetleyen bir kuruluş olan Hollandalı Liftinstituut, her yıl yurtdışında gerçekleştirdiği ‘Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’nı bu yıl Türkiye’ye taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2017 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2017 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Asansör ve yürüyen merdivenleri denetleyen bir kuruluş olan Hollandalı Liftinstituut, her yıl yurtdışında gerçekleştirdiği ‘Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’nı bu yıl Türkiye’ye taşıdı.

Asansör ve yürüyen merdivenleri denetleyen firmanın Türkiye ofisi tarafından düzenlenen yarışmada, Türkiye’nin en iyi asansör ve yürüyen merdiven firmaları seçildi. Her kategoride ürünün montajı ve bakımını yapan firma ile ürünün sahibi ve işletmecisinin ödüllendirildiği yarışmada, 5 ayrı kategoride toplam 16 ödül verildi. Kuruluş amacı Hollanda Krallığı sınırları içerisinde çalışan asansörlerin güvenlik seviyesini en üst düzeye çıkarmak olan dünya devi Liftinstituut, Türkiye’de ve bölgede büyürken, asansör ve yürüyen merdiven güvenliğine dikkat çekmek için yarışma düzenledi. Dünyanın dört bir yanındaki asansör ve yürüyen merdivenleri 80 yıllık tecrübesiyle denetleyen Hollandalı bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut’un her yıl yurtdışında düzenlediği ‘Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’ bu yıl Türkiye’de gerçekleştirildi. Uluslararası bağımsız denetleme kuruluşu Liftinstituut’un Türkiye ofisi Liftinstituut Solutions tarafından bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenlenen yarışmanın sonuçları da belli oldu.

Konut, rezidans, AVM, karma projeler, otel, sağlık kampüsü, ofis gibi gayrimenkul projelerine danışmanlık hizmeti veren Liftinstituut önderliğinde gerçekleştirilen Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması için İstanbul’da ödül töreni düzenlendi. Liftinstituut’un denetlediği ve belgelendirdiği firmalar arasında yapılan yarışmada Türkiye’nin en iyi asansör ve yürüyen merdiven firmaları açıklandı. Her kategoride ürünün montajı/bakımı yapan firma ile ürünün sahibi/işletmecisinin ödüllendirildiği yarışmada, 5 ayrı kategoride toplam 16 ödül verildi.

“Türkiye ofisi Ortadoğu’nun merkezi”

Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’nı her yıl yurtdışında ve uluslararası çapta düzenlediklerine dikkat çeken Liftinstituut CEO’su Albert-Jan Van Ommen; “Bu yıl ilk defa İstanbul’da düzenledik ve bundan sonra geleneksel hale getireceğiz” diyerek, şöyle devam etti: “Yarışmayı İstanbul’a taşıdık çünkü Türkiye ofisimiz bizim gözbebeğimiz. Hollanda dışındaki ilk ofisimizi 2002’de Türkiye’de açmıştık. Şimdi tüm Ortadoğu ülkelerini Liftinstituut Solutions Türkiye ofisimiz ile İstanbul’dan yönetiyoruz. Yakın zamanda Türkiye’yi Ortadoğu’nun yatırım merkezi haline getirmeyi planlıyoruz ve bu yönde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizim için Türkiye’deki asansörlerin dünya ve AB standartlarında olması büyük önem taşıyor. Bu nedenle de Yılın En İyi Asansör ve Yürüyen Merdiven Yarışması’nı Türkiye’ye taşıdık.”

"Dünya standartlarını yakalamalıyız”

Yarışmayı, Türkiye ve bölgedeki asansör ve yürüyen merdiven güvenliğine dikkat çekerek, toplum ve bireyler üzerinde algı yaratmak amacıyla düzenlediklerini vurgulayan Liftinstituut Solutions Türkiye Bölge Müdürü Süleyman Özcan ise şu bilgileri verdi: “Türkiye genelindeki var olan binalardaki asansörlerin bakımlarının ve modernizasyonlarının AB standartlarında olmasını hedefliyoruz. Yarışmamız, bu hedefimizi destekleyen adımlardan bir tanesi. Bu işi doğru yapan firmaları ödüllendirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ödüllerin sektöre örnek olacağına, firmaların motivasyonlarını artıracağına ve diğer firmaları da teşvik edeceğine inanıyoruz.”

5 kategori 16 ödül

Her kategoride ürünün montajı/bakımı yapan firma ile ürünün sahibi/işletmecisi ödüllendirildi. ‘Montaj’ kategorisinde, 2016 yılının; en iyi elektrikli asansör montajı, en iyi hidrolik asansör montajı ve en iyi yürüyen merdiven bant montajı yapan firmalar belirlendi. ‘Bakım’ kategorisinde ise 2016 yılının; en iyi asansör bakımı ve en iyi yürüyen merdiven/bant yapan firmalarına ödül verildi.

Yılın en iyi elektrikli asansör montajı kategorisinde AND Kozyatağı, Otis Asansör, Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı Ofisler Projesi ve Mitsubishi Asansörden temsilciler ödüllerini aldılar. Yılın en iyi Hidrolik asansör montajı kategorisinde KordSa Teknopark ve Pera Mühendislik ödül aldı. Yılın en iyi yürüyen merdiven montajı kategorisinde ise Crowne Plaza Florya Hotel ve Mitsubishi Asansör’ün temsilcileri ödüllerini Liftinstituut CEO’su Albert-Jan Van Ommen’in elinden aldı. Yılın en iyi asansör bakımı kategorisinde ise Grand Hyatt İstanbul, Mitsubishi Asansör, İş Kuleleri Projesi, Otis Asansör firmaları ödül aldı. Yılın en iyi yürüyen merdiven bakımı ödülleri ise Çırağan Palaca Hotel Kempinski, Mitsubishi Asansör, Akmerkez Projesi, Otis Asansör firmalarına gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.