Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

’Türkiye’nin En İyi Oteli Ödülü’ Conrad İstanbul Bosphorus’un

İtalya’da düzenlenen ve dünya çapındaki turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen ‘2016 Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards/WTA) ‘Türkiye’nin En İyi Oteli’ ödülü Conrad İstanbul Bosphorus’un oldu.Turizm ve otelcilik...

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2016 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2016 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
’Türkiye’nin En İyi Oteli Ödülü’ Conrad İstanbul Bosphorus’un
İtalya’da düzenlenen ve dünya çapındaki turizm profesyonellerinin oylarıyla belirlenen ‘2016 Dünya Seyahat Ödülleri’nde (World Travel Awards/WTA) ‘Türkiye’nin En İyi Oteli’ ödülü Conrad İstanbul Bosphorus’un oldu.
Turizm ve otelcilik sektörünün küresel çapta en prestijli ödüllerinden biri olan Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards/WTA), İtalya-Sardinya’da düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. WTA’nın bu yıl 23’üncüsünü düzenlediği ve milyonlarca seyahat severin kullandığı oylarla belirlenen organizasyonda Conrad İstanbul Bosphorus, ‘Türkiye’nin En İyi Oteli’ ödülüne layık görüldü. Türkiye’nin en iyi oteli ödülünü alan Conrad İstanbul Bosphorus’un Genel Müdürü Andreas Jersabeck; “Conrad İstanbul Bosphorus olarak bu ödüle layık görülmekten gurur duyuyoruz. Bu ödül misafirlerine en mükemmel deneyimi sunmak için çalışan Conrad İstanbul Bosphorus ekibinin olağanüstü emeklerinin kanıtıdır” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.