Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye, Senegal ile ekonomik ticari işbirliği antlaşmaları yapacak

Türkiye ile Senegal Cumhuriyeti arasında ekonomik ticari işbirliği antlaşmaları yapılacak.Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Senegal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’ni ziyaret...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye, Senegal ile ekonomik ticari işbirliği antlaşmaları yapacak
Türkiye ile Senegal Cumhuriyeti arasında ekonomik ticari işbirliği antlaşmaları yapılacak.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Senegal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek, Büyükelçi Moustapha Mbacke ile Türkiye ve Senegal arasında ekonomik ilişkileri görüştü. Nezaket Emine Atasoy ziyarette, "Türkiye Cumhuriyeti ile Senegal Cumhuriyeti arasında ekonomik siyasi kültürel bağlarımız, ilişkilerimiz güçlüdür. Türk halkı ve Senegal halkı dost ve kardeş halklardır. Biz Türkiye iş dünyası olarak Senegal Cumhuriyeti’nin ekonomik huzur, refahının kalkınması için Türkiye Cumhuriyeti ile Senegal Cumhuriyeti arasında var olan ekonomik ilişkilerimizin güçlenmesi için birçok sektörlerde Senegal Cumhuriyeti’ne yatırımlar yapacağız" dedi.
Senegal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Moustapha Mbacke ise kabulde yaptığı konuşmada, "Sizi başta kendi ülkem Senegal Cumhuriyeti olmak üzere Afrika devletlerinin ekonomik olarak kalkınmasına yönelik çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim" dedi.
Kuruluştan yapılan açıklamada ise Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un içinde Ağustos ayında Türkiye Cumhuriyeti ile Senegal Cumhuriyeti arasında ithalat ihracat ekonomik ticari antlaşmalar yapmak üzere Senegal Cumhuriyeti hükümetinin davetlisi olarak Dakar şehrine ziyaret gerçekleştireceği açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.