Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turkcell’den ’BirOldukBiz’ kampanyası

Turkcell, twitter’dan #BirOldukBiz etiketiyle en iyi birlik ve beraberlik temalı mesajı yollayan 3 kişiye, 13 Ağustos’ta oynanacak Turkcell Süper Kupa finaline iki kişilik bilet verecek.Turkcell, Türkiye’nin tek yürek olarak önemli bir sınav...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turkcell, twitter’dan #BirOldukBiz etiketiyle en iyi birlik ve beraberlik temalı mesajı yollayan 3 kişiye, 13 Ağustos’ta oynanacak Turkcell Süper Kupa finaline iki kişilik bilet verecek.
Turkcell, Türkiye’nin tek yürek olarak önemli bir sınav verdiği günlerde nasıl kenetlendiğini herkese göstermek için bir kampanya başlattı. Twitter’dan ’#BirOldukBiz’ etiketiyle en iyi birlik ve beraberlik temalı mesajı yollayan 3 kişinin, 13 Ağustos’ta Beşiktaş’la Galatasaray arasında oynanacak Turkcell Süper Kupa finaline iki kişilik bilet kazanacağını açıkladı.
Yapılan açıklamada; belirlenecek jürinin, 5 Ağustos Cuma günü 13.00’a kadar atılan mesajlar arasından seçeceği 3 tweet, sahiplerinin maça gitmesini sağlayacağı gibi ayrıca en beğenilenler Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak finalde LED ekranlarda ve futbolcuların taşıyacağı pankartlarda da yer alacağı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.