Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turkcell Ve Shell’den Ödeme Anlaşması

Shell & Turcas ve Turkcell Ödeme Hizmetleri işbirliğiyle hayata geçirilen uygulama ile Turkcell’in ödeme platformu Paycell’i kullananlar araçlarından inmeden yakıt ödemelerini cep telefonlarından kolayca gerçekleştirilebileceği açıklandı.Shell...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Shell & Turcas ve Turkcell Ödeme Hizmetleri işbirliğiyle hayata geçirilen uygulama ile Turkcell’in ödeme platformu Paycell’i kullananlar araçlarından inmeden yakıt ödemelerini cep telefonlarından kolayca gerçekleştirilebileceği açıklandı.
Shell & Turcas ve Turkcell Ödeme Hizmetleri arasındaki yeni işbirliği, akaryakıt istasyonlarında kredi kartı ile ödeme yapmak için sıra bekleme dönemini sona erdiriyor. Turkcell’den yapılan açıklamada, Turkcell’in yeni ödeme platformu Paycell’i kullananlar artık Shell’in 42 istasyonunda araçlarından inmeden yakıt ödemelerini yapabiliyorlar. Her model telefondan ve internete bağlanmaya gerek kalmadan, sadece cep telefonuna gelen mesajı onaylayarak ödeme imkânı sunan bu uygulamayı kullananlar, saniyeler içinde ödeme yapıp yakıtlarını alarak zaman kaybetmeden istasyondan ayrılabiliyorlar.
Turkcell ile yapılan işbirliği ile müşteri deneyiminde fark yaratmayı amaçladıklarını belirten Shell Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı, Burçin Toktamış, “Turkcell’le 2014 yıl sonunda başladığımız işbirliğimiz çerçevesinde geliştirilen ve Türkiye akaryakıt sektöründe ilk defa, araçtan inmeden her model cep telefonundan SMS ile ödeme yapılabilmesini sağlayan mobil ödeme sistemi, müşterilerimize rahat ve hızlı bir yakıt alışverişi deneyimi yaşatmaya odaklanmamızın bir sonucu olarak hayata geçmişti” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
“Şimdi ise bu uygulamayı biraz daha geliştirerek, kredi kartı entegrasyonu sürecini tamamladık. Bu yeni ödeme sistemi, çocuklarını araçta bırakıp markete gitmek istemeyen ebeveynler veya hayatın hızlı temposuna ayak uydurmak zorunda olan müşterilerimiz için yakıt alışverişini kolaylaştırıyor. Değişen perakende sektörü ve tüketici ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi farklılaştırmak amacı ile hayata geçirdiğimiz ’Shell’e Hoş Geldiniz’ müşteri deneyimi programı kapsamında, istasyonlarımızı ziyaret eden misafirlerimizin beklentilerine yönelik yenilikçi çözümler yaratıyoruz ve onlara rahat, keyifli, sıra beklemeden bir alışveriş deneyimi sunuyoruz”.
Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu ise mobil ödeme teknolojilerinin günlük hayatı kolaylaştırıcı etkisine dikkat çekerek, “Teknolojiyi kullanarak müşterilerimizin değişen beklentilerine uygun çözümler sunabilmek ve onların hayatlarını kolaylaştırmak adına Shell ile daha önce de birçok işbirliğine imza atmıştık. Mobil ödeme alanında dünyada birçok ilki gerçekleştirdik. Yeni dönemde benzersiz bir ödeme deneyimi sunmak için geliştirdiğimiz yeni ödeme platformumuz Paycell ile Shell müşterileri araçlarından inmeden ödeme deneyimini çok daha fazla kişiye yaşatmayı hedefliyoruz. Mobil ödeme ekosisteminin büyümesine katkı sağlayacağına inandığımız Shell ile yaptığımız bu örnek işbirliği bizler için büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.
Yapılan açıklamaya göre, araçtan inmeden rahat ödeme imkanı sunan Paycell, özellikle çocuğunu araçta yalnız bırakmak istemeyen ebeveynler, yaşlılar ve engelli müşteriler için büyük kolaylık sağlıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.