Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turkcell, kişisel depolama servisinin adını değiştirdi

Türkiye’nin en çok tercih edilen bireysel depolama servislerinden biri olan ’Akıllı Depo’, dünya çapında daha büyük kitlelere hizmet vermek için ilk adım olarak uygulamanın ismi lifebox olarak değiştirildi.Turkcell, bireysel veri depolama...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin en çok tercih edilen bireysel depolama servislerinden biri olan ’Akıllı Depo’, dünya çapında daha büyük kitlelere hizmet vermek için ilk adım olarak uygulamanın ismi lifebox olarak değiştirildi.
Turkcell, bireysel veri depolama servisi Akıllı Depo’nun ismini değiştirerek lifebox yaptı. Şirketten yapılan açıklamaya göre; halihazırda 3,2 milyon kullanıcıya hizmet veren Türkiye’nin en popüler bireysel depolama servisinin, Türkiye’deki tüm internet kullanıcılarına ve global ölçekte dünya pazarına açılma yolunda önemli bir adım atılmış olduğu bildirildi. Yeni özellikler ile kullanıcılar artık lifebox’taki fotoğraf ve videoları arasında tarihe veya fotoğrafın çekildiği yere göre arama yapabiliyor. Örneğin Bodrum’da çekilen fotoğrafları listelemek için lifebox’taki arama kısmına ’Bodrum’ yazmak yeterli oluyor. Kullanıcılar fotoğraf ve videolarından dilediklerini seçip kendi hikayelerini oluşturarak, bu hikayeleri sosyal medyadan paylaşabiliyorlar. Fotoğraf baskı özelliği ile ise kullanıcılar seçtikleri fotoğrafları baskıya gönderip isterlerse fotoğraf kağıdına, isterlerse kupa, puzzle, kanvas tablo baskısı şeklinde bastırarak kargo ile adreslerine gönderilmesini sağlayabiliyorlar.
Yapılan açıklamada, bugüne kadar 2,5 milyon GB’tan fazla verinin yedeklendiği lifebox’ta, kullanıcıların bilgileri üst düzey şifreleme ile saklandığı, bu sayede kullanıcılar fotoğraf, video veya diğer dokümanlarını güvenle yedekleyebildiği belirtildi. Lifebox’taki otomatik yedekleme özelliği ile çekilen fotoğraflar otomatik olarak kullanıcıların lifebox hesabına yedeklendiği belirtilerek, bu özellik sayesinde kullanıcıların telefonu bozulsa veya kaybolsa bile kullanıcıları fotoğraf ve videolarına diledikleri zaman diledikleri yerden ulaşılabildiği kaydedildi.
Ayrıca, Platinum kullanıcılarına 500 GB’lık saklama alanı ve 5 GB’lık mobil internet kullanımı sunulan uygulamanın, akıllı telefon ve tabletlere AppStore ve Google Play’den ücretsiz indirilebildiği açıklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.