Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turkcell Akademi’ye Brandon Hall’den üç ödül

Turkcell Akademi, 4.5G ve yakınsamaya yönelik hazırladığı eğitim ve gelişim projeleriyle 2016 Brandon Hall Group Excellence in Learning Awards’ta üç ayrı ödüle layık görüldü.Uzaktan eğitim ve gelişim alanında dünyanın en saygın otoritelerinden...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turkcell Akademi, 4.5G ve yakınsamaya yönelik hazırladığı eğitim ve gelişim projeleriyle 2016 Brandon Hall Group Excellence in Learning Awards’ta üç ayrı ödüle layık görüldü.
Uzaktan eğitim ve gelişim alanında dünyanın en saygın otoritelerinden biri kabul edilen Brandon Hall’ün geleneksel organizasyonundan her yıl başarıyla dönen Turkcell Akademi, bu yıl aldığı ödüllerle küresel başarılarına bir yenisini ekledi.
Turkcell Akademi, eğitim alanındaki öne çıkan çalışmalarıyla yeni ödüller kazanmaya devam ediyor. Türkiye’nin ilk kurumsal üniversitesi, 4.5G ve yakınsama gelişim programlarıyla uzaktan eğitim ve gelişim alanında söz sahibi organizasyon Brandon Hall tarafından 3 ayrı dalda başarılı bulundu. 2016 Brandon Hall Group Excellence in Learning Awards’ta (Eğitimde Mükemmeliyet Ödülleri), Yakınsama Gelişim Programı ile “En İyi Satış Eğitimi ve Performans Programı” ve “En İyi İş Stratejisi Dönüşümü Destek Programı”; 4.5G Gelişim Programı’yla ise “Yaygın Kurumsal Eğitim Programı Tasarımında En İyi Gelişme” kategorilerinde ödüle layık görüldü.
İlk günden itibaren Turkcell’in stratejik hedefleri paralelinde fark yaratan eğitim ve gelişim çözümleri ürettiklerini vurgulayan Turkcell Akademi’den Sorumlu Grup Başkanı Banu İşçi Sezen, ödüllerle ilgili olarak; “2006’da hayata geçirdiğimiz Turkcell Akademi’yi günden güne büyüterek kısa sürede dünya çapında başarılı bir marka haline getirdik. Bununla birlikte uluslararası arenada gördüğümüz takdir ile Türkiye’yi gururla temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Turkcell için kritik öneme sahip 4.5G ve Yakınsama projeleri için hazırladığımız eğitim ve gelişim programlarıyla ödül almak bizim için çok kıymetli. Kurumsal üniversite yaklaşımıyla hayata geçirdiğimiz Turkcell Akademi ile yapılan işin sonuçlarına direkt etki sağlıyor ve şirket stratejilerine değer katıyoruz. Böyle önemli bir platformun programlarını hazırlamakta emeği geçen herkesin bu başarıda katkısı büyük. Türkiye’yi kucakladığımız dijital platformumuz Turkcell Akademi ile birlikte işimize ve çalışanlarımıza yaptığımız yatırımla Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi sürdüreceğimize inanıyoruz” dedi.
Turkcell Akademi, “En İyi Satış Eğitimi ve Performans Programı” ve “En İyi İş Stratejisi Dönüşümü Destek Programı” kategorilerinde ödül aldığı Yakınsama Gelişim Programı ile müşterilerine en iyi deneyimi yaşatmak için çalışanlarına özel bir eğitim tasarladı. Bütünleşik telekomünikasyon pazarında lider olma anlayışıyla 2015 yılında yakınsama (convergence) projesini başlatan Turkcell, projesi kapsamında Turkcell Grup ve müşteri temas noktalarında yer alan tüm çalışanlara eğitim imkanı tanıdı. Bu eğitim programı ile çalışanların sabit-mobil ürün ve hizmetlerde gelecek projelere hakim olması ve müşterilere en iyi deneyimi yaşatacak şekilde hizmet sunabilmeleri amaçlandı. Turkcell, program kapsamında çalışanların uzmanlıklarına, rol ve sorumluluklarına göre farklılaşma yöntem ve sürelerde öğrenmeyi, uygulamayı ve pekiştirmeyi kapsayan üç aşamalı bir gelişim yolculuğu uyguladı.
Turkcell diğer bir ödülünü de 4.5G Gelişim Programı ile de “Yaygın Kurumsal Eğitim Programı Tasarımında En İyi Gelişme” dalında aldı. 4.5G, Turkcell ve Türkiye için 2016 yılının en önemli teknolojik gelişmesi oldu. Turkcell değer zincirinde yer alan bölge çözüm ortakları, bayileri ve müşterileri için 4.5G Gelişim Programı’nı geliştirdi. Turkcell, bu projesiyle kurulum yapacak, müşterilerine 4.5G’yi tanıtıp onların 4.5G dönüşümünü sağlayacak ekipleri donanımlı hale getirmeyi hedefledi. 3 etap olarak planlanan eğitimler sayesinde Turkcell, 1 Nisan 2016’da geçişin yapıldığı andan itibaren sorunsuz bir 4.5G deneyimi yaşattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.