Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Traktör iş makineleri yatırımını bölge tesisleriyle sürdürüyor

CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan Türk Traktör, İş Makineleri İzmir Bölge Tesisi'ni açtı. Yaklaşık 6.400 metrekarelik arazi üzerine kurulu tesis, bölgeye satış, satış sonrası...

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2014 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2014 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CNH Industrial ile tarım ekipmanları alanındaki işbirliğini iş makineleri alanına da taşıyan Türk Traktör, İş Makineleri İzmir Bölge Tesisi'ni açtı. Yaklaşık 6.400 metrekarelik arazi üzerine kurulu tesis, bölgeye satış, satış sonrası hizmetler ve yedek parça satış hizmetleri vermek üzere İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

Konuşmasına, Türk Traktör’ün 60 yıllık geçmişini vurgulayarak başlayan Genel Müdür Marco Votta, “2014 yılı, 60. yılımızı kutlamamız sebebiyle Türk Traktör için özel bir yıl. Özel olmasının yanında ayrıca sıradışı bir yıl, çünkü bugüne kadar yaşadığımız kilometre taşlarına ek olarak hâlâ yeni, zorlu projelere imza atıyoruz ve geçtiğimiz haziran ayında Adapazarı’nda ikinci fabrikamızı açtık. Bugün de CNHi ile Koç Holding’in yeni işbirliği olan iş makineleri operasyonundaki ilk direkt satış ve servis hizmeti noktamızın açılışında biraraya gelmiş bulunuyoruz.” dedi.

CNHi ile Koç Holding arasındaki ortaklığa değinen TürkTraktör İş Makineleri Direktörü Serhad Taşkın Meriç ise, “Dünyada yatırım araçları alanında yarattığı 30 milyar dolarlık yıllık ciro ile en önemli üreticilerden biri olan CNHi ile Türkiye’nin ekonomiye katkı anlamında en önemli değerlerinden biri olan Koç Holding, TürkTraktör çatısı altında traktör üretimiyle uzun yıllardır süregelen ortaklıklarına, CASE&New Holland marka iş makineleri Türkiye distribütörlüğü operasyonun da katılmasıyla yeni bir sayfa açtılar. Aslında bu ortaklık bir distribütörlük anlaşmasından çok, daha fazlası anlamına geliyor. Koç Holding’in TürkTraktör firmasında ortağı olan ve CASE&New Holland marka iş makinelerinin üreticisi CNHi, bir anlamda artık Türkiye pazarında kendisi direkt olarak siz değerli müşterilerimizin karşısına çıkıyor.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.