Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk inşaat firmalarından Irak’a çıkarma

10. Erbil Uluslararası Yapı-İnşaat, Belediye Ekipmanları Fuarı ile Irak’a çıkarma yapan Türk inşaat firmaları bugün 10. kez Irak pazarıyla buluştu.Türkiye Ticari Ataşesi Zihni Tuğrul’un yanı sıra Erbil Valisi Nevzat Hadi, İmar ve İskan...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
10. Erbil Uluslararası Yapı-İnşaat, Belediye Ekipmanları Fuarı ile Irak’a çıkarma yapan Türk inşaat firmaları bugün 10. kez Irak pazarıyla buluştu.
Türkiye Ticari Ataşesi Zihni Tuğrul’un yanı sıra Erbil Valisi Nevzat Hadi, İmar ve İskan Bakanı Yardımcısı AgrenZana, Müteahhitler Birliği Başkanı Dr. Selah, Erbil Ticaret Odası Başkanı Dara Al Khayt, Ürdün Muavin Konsolosu, Erbil Fuarlar Daire Başkanı Abu Bengin, Irak Yerel Yönetimler Başkanıve Pyramids Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Hashem’in katılımıyla gerçekleşen açılışa Türkiye, Irak, Mısır, İran, Ürdün, Suudi Arabistan ve Lübnan’dan 7 katılımcı ülke pavilyonu yeralıyor.
Binlerce ziyaretçiyi ve üst düzey delegeleri ağırlayan Erbil Building, geleceğin Dubaisi olarak görülen Erbil’de son teknoloji ürünleri aynı çatı altında topladı.
Pyramids Grup Fuarcılığın organizasyonunda gerçekleşen fuarda yapı inşaat firmaları, elektrik ve enerji, mimarlık firmaları, mühendislik danışma hizmetleri, mekanik sistemler, yapı sistemleri, su ve çevre teknolojileri, ısıtma, soğutma, havalandırma sistemleri, dekorasyon ve iç dizayn, cam, ahşap ve metal ürünler, mermer, doğal taş ve makinaları, banyo, mutfak ve seramik, dış mekan ve bahçe dekorasyonu, alt ve üst yapı firmaları yer alıyor.
İlk gün 2 bin ziyaretçiyi ağırlayan Erbil Building’in, 25 Eylül 2016 saat 19.00’a kadar 10 bin ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.