Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turgutlu’ya Yaşar Holding’ten 50 milyonluk yatırım

Yaşar Holding bünyesinde 33 yıldır faaliyetlerini sürdüren Çamlı Yem Besicilik firması, Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde açacağı işletmenin temellerini attı.18 dönüm arazi üzerine 50 milyon TL tutarında yatırım yapacak olan firma,...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yaşar Holding bünyesinde 33 yıldır faaliyetlerini sürdüren Çamlı Yem Besicilik firması, Turgutlu Organize Sanayi Bölgesinde açacağı işletmenin temellerini attı.
18 dönüm arazi üzerine 50 milyon TL tutarında yatırım yapacak olan firma, yem sanayinde güçlenerek yoluna devam ediyor. Vatanına ve devletine her zaman güvenen bir firma olduklarına belirten Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar, "Türkiye türbülansa girdi ancak biz devletimize ve insanımıza güvenerek yatırımlarımıza devam ediyoruz" dedi.
Turgutlu Organize Sanayi Bölgesindeki temel atma törenine Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar, İcra Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Grup Başkanı Hasan Girenes, Yaşar Holding’in üst düzey yöneticileri, sektörün temsilcileri katıldı.
1983 yılında büyükbaş yem üretimi ile faaliyetlerine başlayan, ilkleri ile tarım, hayvancılık ve balıkçılık sektöründe lider konuma ulaşan ve 33 yıllık tarihinde modern ve rekabet gücü yüksek bir sektör yaratılmasına katkı sağlayan Çamlı, değişim ve gelişim süreci içerisinde olduğu 2016 yılında yeni yatırımları, iş kolları ve zenginleştirilen ürün portföyünü iş ortakları ile paylaştı.
Turgutlu’nun büyüyen ve modernleşen yapısıyla sanayiciler için cazibe merkezi olduğu dile getirilirken, yetkililer Turgutlu’nun lojistik konum olarak önemli bir yerde olduğu belirtti.
Temel atma töreninde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Selim Yaşar, İcra Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş, Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Grup Başkanı Hasan Girenes birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından inşaatın temeli atıldı ve ilk beton harcı döküldü. Yetkililer temel atmanın ardından temele nazar boncuğu atmayı da ihmal etmedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.