Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüketicilerin tercihi TeknoSA

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneğinin AKADEMETRE işbirliğiyle her yıl düzenlediği “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları” araştırma sonuçlarının açıklandığı ödül gecesinde TeknoSA, “Teknoloji...

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2017 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2017 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tüketicilerin tercihi TeknoSA

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneğinin AKADEMETRE işbirliğiyle her yıl düzenlediği “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları” araştırma sonuçlarının açıklandığı ödül gecesinde TeknoSA, “Teknoloji Perakende” ve “Anchor Mağaza” kategorilerinin birincisi olarak iki ödüle birden layık görüldü.

Sabancı Holding’in elektronik perakende sektöründeki öncü markalarından biri olan TeknoSA, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneğinin (AYD) AKADEMETRE işbirliğiyle her yıl düzenlediği “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları” araştırma sonuçlarına damgasını vurdu. Tüketicilerin beğenileri doğrultusunda belirlenen sonuçlara göre TeknoSA, “Teknoloji Perakende” ve “Anchor Mağaza” kategorilerinin bu yıl da birincisi olarak Türkiye’nin en beğenilen markaları arasındaki yerini aldı.

Bu yıl 8’inci kez düzenlenen araştırma sonuçlarının açıklandığı gecede TeknoSA’nın ödüllerini Genel Müdür Bülent Gürcan, mağazalarda çalışan satış danışmanlarından oluşan bir ekiple birlikte aldı. TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, “TeknoSA olarak kesintisiz hizmet anlayışımızla tüketicilerimize en üst seviyede alışveriş deneyimi yaşatmak üzere çalışmalarımıza devam ediyor, yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Yaptıklarımızla tüketicilerimizin kalbinde yer edinmek, onların bir numaralı tercihi olmak bizim için çok değerli. Türkiye genelindeki tüketicilerin beğenileri doğrultusunda yapılan bu araştırmada bir kez daha çifte ödüle layık görüldüğümüz için çok mutluyuz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.