Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tügik Başkanı: “İstihdam Oluşturmak İşverenlerin Sorumluluğudur”

Tügik Genel Başkanı Erkan Güral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İşverenlere Yönelik Yaptığı 'istihdam' Çağrisina İlişkin İstihdam Oluşturmanın İşverenlerin Sorumluluğunda Olduğunu Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2016 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2016 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tügik Başkanı: “İstihdam Oluşturmak İşverenlerin Sorumluluğudur”
TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işverenlere yönelik yaptığı ’İstihdam’ çağrısına ilişkin istihdam oluşturmanın işverenlerin sorumluluğunda olduğunu söyledi.
Türkiye Genç İşadamları Konfedarasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam çağrısına destek verdiğini belirtti. Güral, “Cumhurbaşkanımızın çağrısından kendimize vazife çıkartıyor ve istihdamın arttırılması amacıyla TÜGİK üyelerine yönelik yaptığımız çalışmalarımızı hızlandırarak devam ettiriyoruz” dedi. Türkiye’de işsizliğin, özellikle genç işsizliğinin yakıcı bir problem olduğunu belirten Güral, istihdam oluşturmanın işverenlerin sorumluluğu olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın önceki gün Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Konferası’nda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) üyesi işverenlere yönelik yaptığı, ’Her TOBB üyesi işveren bir kişiyi işe alsa 1 milyon 500 bin işsize iş sağlanır’ önerisini destekliyor ve bu çağrıdan kendimize vazife çıkartıyoruz. İstihdamın ekonomimizde yaratacağı canlanmayı ve sosyal dengelerimize yapacağı katkıyı görüyor ve yeni işler yaratmak amacıyla TÜGİK üyelerine yönelik yaptığımız çalışmalarımıza Cumhurbaşkanımızdan aldığımız şevkle devam ediyoruz”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.