Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜGİAD, öğrencileri geleceğe hazırlayacak

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Uludağ Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (KARMER) ziyaret ederek yapılabilecek olası işbirliklerini konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2020 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2020 10:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜGİAD, öğrencileri geleceğe hazırlayacak

TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Uludağ Üniversitesi KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Memet Zencirkıran ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi  Mehlika Saraç ile bir araya geldi. Toplantıda, öğrencilerin kariyerlerini daha doğru bir şekilde planlamaları için yapılması gerekenler ele alındı.

Toplantıyı değerlendiren TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Tabaklar, “Öğrencilerin kariyer planlarına yardımcı olmak, onlara bir nevi mentörlük yaparak, okul hayatı sonrası iş hayatına daha kolay adapte olmalarını sağlamak, hem bizler hem de öğrenci arkadaşlarımız için çok önemli. Bursa Uludağ Üniversite’miz bünyesinde faaliyetlerini gösteren Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi de bu anlamda en doğru partnerlerden biri. Üniversite öğrencilerimiz için, iş hayatı ile ilgili merak ettikleri, bilmesi ve dikkat etmesi gereken konular başta olmak üzere başarı ve başarısızlık hikâyelerinin olduğu zengin içerikli programlar planlanabilir. Kendilerine kariyer planlamalarında katkı sağlamak ve onları geleceğe hazırlamak istiyoruz” dedi.

Bursa Uludağ Üniversitesi KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Memet Zencirkıran da TÜGİAD Bursa Şubesi’ne ilgi ve destekleri için teşekkür ederken; yapılabilecek iş birliklerinin, öğrencilere, kariyer planlamalarında büyük fayda sağlayacağına vurgu yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.