Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Naslı: İş dünyası gerginlik istemiyor

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, “Biz genç işadamlarının arzusu, son yıllardaki seçimlerde kaybolan umut ve heyecanların yeniden yeşermesi, ekonomiyi derinden etkileyen kutuplaşmaların,...

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2014 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2014 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, “Biz genç işadamlarının arzusu, son yıllardaki seçimlerde kaybolan umut ve heyecanların yeniden yeşermesi, ekonomiyi derinden etkileyen kutuplaşmaların, gerginliklerin, kavga ortamının artık son bulmasıdır.” dedi.

TÜGİAD Parlamento ile İlişkiler Komisyonu, 2015 seçimleri öncesi siyasi parti lider ve yöneticilerini Ankara iş dünyası ile buluşturmaya devam ediyor. ‘Türkiye'ye Yön Verenler' adı altında düzenlenen etkinlikle bu kez CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırladı. Konuyla ilgili açıklama yapan TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Türker Naslı, 2015 yılının Haziran ayında Türkiye'yi 2019 yılına kadar yönetecek kadroların belirleneceği milletvekili seçimleri yapılacağını ifade ederken, ekonomiyi derinden etkileyen kutuplaşmaların, gerginliklerin, kavga ortamının artık son bulmasını istediklerini vurguladı.

Naslı, ülkenin işadamlarından daha fazla yatırım, daha fazla istihdam, sosyal gelişime daha fazla katkı beklediğini belirterek, “Bizlerin siyaset kurumundan beklentisi de daha zengin, daha mutlu ve daha demokratik bir Türkiye hedefinde yol gösterici olmaları, makro risklerden ülkeyi korumaları, iş ve yatırım olanaklarını geliştirecek reformları gerçekleştirmeleridir. Bu konuda bize düşen görevler varsa, elimizden gelen gayreti göstermeye hazırız.” diye konuştu.

TÜGİAD Genel Başkanı Ali Yücelen de derneklerine Türkiye adını rahmetli Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın verdiğini anımsatarak, “TÜGİAD'ın felsefesi, rahmetli Özal'ın bize vizyon olarak sunduğu 3 hürriyetten geçer. Bir vicdan hürriyeti, iki düşünce, üçüncüsü de teşebbüs hürriyetidir. Teşebbüs hürriyetinin temsilcisi ve savunucusu olmaktan da gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.