Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Travel Turkey İzmir’e 25 ülkeden katılımcı bekleniyor

Turizm sektöründe yeni işbirlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor. 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında sekizinci kez kapılarını açacak olan Travel...

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2014 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turizm sektöründe yeni işbirlikleri ve ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yola çıkan Travel Turkey İzmir 2014, uluslararası arenada da büyük ilgi görüyor. 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında sekizinci kez kapılarını açacak olan Travel Turkey İzmir-Turizm Fuar&Konferansı, sektörün önde gelen yurtiçi katılımcıların yanısıra yurtdışından da büyük ilgi görüyor. 25 ülke katılımının kesinleştiği fuarda Almanya, Avusturya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Cibuti, Endonezya, Gambiya, Güney Kore, Gürcistan, Hindistan, İran, İtalya, Macaristan, Malezya, Makedonya, Moğolistan, Nijerya, Namibya, Portekiz, Tanzanya, Tunus, Türkiye, Uganda, Ürdün ve Yunanistan yer alacak. Partner ülke İtalya ve partner il Adıyaman’ı ağırlayacak olan Travel Turkey İzmir’e, 25 ülkeden 900’ün üzerinde firmanın katılması bekleniyor.

Travel Turkey İzmir, İzmir Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle düzenleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki fuarda, başta İzmir olmak üzere Türkiye’nin turizm zenginlikleri ve farklı destinasyonları yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentelere, satın alıcı ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere tanıtılacak. Fuara giriş ücreti 3 TL olarak belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.