Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Travel Turkey İzmir 4 Aralık’ta açılıyor

Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir–Turizm Fuar&Konferansı, 4 Aralık 2014 Perşembe günü, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek törenle kapılarını sekizinci kez açacak. İzmir...

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2014 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2014 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir–Turizm Fuar&Konferansı, 4 Aralık 2014 Perşembe günü, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek törenle kapılarını sekizinci kez açacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle organize edilen Travel Turkey İzmir–Turizm Fuar&Konferansı, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenleniyor. Partner ülkenin İtalya, partner ilin Adıyaman olduğu Travel Turkey İzmir, bu yıl da çok sayıda katılımcıya evsahipliği yapacak. 2015 sezonuna ilişkin bağlantıların kurulacağı fuar, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nın bütün hollerinde birden yapılacak.

29 ÜLKEYLE REKOR KATILIM

Düzenlendiği ilk yıl olan 2007’de 185 firmanın katılımıyla başlayan ve her yıl katılımcı sayısını katlayarak arttıran Travel Turkey İzmir Fuarı’na, 30’a yakın ülkeden 900’ün üzerinde katılımcı bekleniyor. Almanya, Arjantin, Avusturya, Bulgaristan, Cibuti, Endonezya, Gambiya, Gürcistan, Güney Afrika, Güney Kore, Güney Sudan, Hindistan, İran, İtalya, Kenya, Macaristan, Makedonya, Malezya, Moğolistan, Namibya, Nijerya, Portekiz, Ruanda, Tanzanya, Tunus, Türkiye, Uganda, Ürdün ve Yunanistan yer alacak. Fuar etkinlikleri kapsamında Yunanistan, Gambiya ve Moğalistan’ın özel sunumları olacak. Partner ülke İtalya’nın ise “Benim Adım İtalya” özel sergisi, fuar süresince 2 no’lu holde görülebilecek. Katılımcı ve ziyaretçi çalışmalarının hızla devam ettiği fuar, Türkiye’nin birçok şehrine de evsahipliği yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.