Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tofaş Fabrika, EBRD İle Kredi İçin Görüşüyor

Tofaş Fabrika, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile toplam 200 milyon euro tutarında yatırım kredisi sağlanması amacıyla görüşmeler yaptığını duyurdu.Tofaş Fabrika, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile toplam 200 milyon euro...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tofaş Fabrika, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile toplam 200 milyon euro tutarında yatırım kredisi sağlanması amacıyla görüşmeler yaptığını duyurdu.
Tofaş Fabrika, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile toplam 200 milyon euro tutarında yatırım kredisi sağlanması amacıyla görüşmeler yaptığını duyurdu. Tofaş’tan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Şirketimiz, yatırım projelerinin finansmanına yönelik çalışmalar çerçevesinde, EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) ile toplam 200 milyon Euro tutarında yatırım kredisi sağlanması amacıyla görüşmeler yapmaktadır. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması halinde, söz konusu tutarın 100 milyon Euro’sunun doğrudan EBRD tarafından fonlanması, geri kalan 100 milyon Euro için ticari bankalarla sendikasyon yapılması öngörülmektedir.
Krediye ilişkin ayrıntılı bilgiler, anlaşma sağlandığı takdirde, kredi sözleşmelerinin imzalanmasından sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.