Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOBB’dan Sanayi 4.0 Seferberliği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay’ın...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay’ın yer aldığı Almanya Sanayi 4.0 Çalışmaları İnceleme Heyeti, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin organizasyonunda, Almanya’nın önde gelen sanayi tesislerini ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Almanya’ya gitti.
Stuttgart, Nürnberg ve Berlin’i içeren program kapsamında heyet, Bosch, Siemens, Mercedes ve Wittenstein üretim tesislerini ziyaret edecek ve Sanayi 4.0 uygulamaları hakkında brifing alacak.
Almanya’daki Türk işadamları ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek heyet, Badenwürttemberg Eyaleti Başbakan Yardımcısı Nils Schmidt, Şansölyelik Bakanı Peter Altmaier ve Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (DİHK) Başkanı Eric Schweitzer ile görüşecek.
-“TÜRKİYE’NİN 4’NCÜ SANAYİ DEVRİMİ’Nİ ISKALAMA ŞANSI YOK”
Almanya ziyaretinin amacına ilişkin açıklama yapan TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Yorgancılar, Almanya’nın Sanayi 4.0 tecrübelerinden istifade etmek istediklerini belirterek, “İlk 3 devrimi yakalayamayan Türkiye’nin 4’ncü Sanayi Devrimi’ni ıskalama şansı yok. Küresel rekabet gücümüzü arttırmanın yolu, sanayimizi dijitalleştirmekten geçiyor” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.