Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanlığı’na Öget Kantarcı seçildi

E-ticarette sektörel birliği sağlamak adına TOBB bünyesinde kurulan E-Ticaret Meclisi’nde başkanlığa Öget Kantarcı seçildi.TOBB E-Ticaret Meclisi, lk toplantısını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
E-ticarette sektörel birliği sağlamak adına TOBB bünyesinde kurulan E-Ticaret Meclisi’nde başkanlığa Öget Kantarcı seçildi.
TOBB E-Ticaret Meclisi, lk toplantısını TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla gerçekleştirdi. Toplantıda yapılan seçim sonucunda meclis başkanlığına Öget Kantarcı, başkan yardımcılıklarına ise Halil Erdoğmuş, Fevzi Güngör, Sami Güzel, Hakan Orhun ve Merter Özdemir seçildi.
E-Ticaret Meclisi, Türkiye’nin önde gelen e-ticaret şirketlerinin, e-ticareti düzenleyen kamu kurumlarının ve e-ticaret derneklerinin temsilcilerinden oluşuyor. Kamu ve özel sektörün e-ticaretin gelişmesini sağlayacak politikaların tasarımında birlikte çalışmasına olanak sağlayacak TOBB E-Ticaret Meclisi, sektörü tam olarak temsil edecek şekilde oluşturuldu. Online kanallar üzerinden ürün ve hizmet satan şirketler, web hizmet sağlayıcıları, kargo şirketleri, ödeme hizmeti sağlayıcıları gibi tüm kesimler mecliste temsil ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.