Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’dan Hükümet Açıklaması

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni hükümetin, ekonomiye ve reform sürecine odaklanacağına inandığını söyledi.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2015 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2015 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni hükümetin, ekonomiye ve reform sürecine odaklanacağına inandığını söyledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan Yeni Bakanlar Kurulu’na ilişkin yaptığı açıklamada, güçlü bir tek parti iktidarının sandıktan çıkmasının istikrar, huzur ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsat olduğunu söyledi.
Hisarcıklıoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 64’üncü Hükümetin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Ülkemize faydalı hizmetlerde bulunmalarını temenni ediyoruz. Başta Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere yeni hükümette görev yapacak sayın bakanları kutluyor ve başarılar diliyorum.
1 Kasım seçimlerinden çıkan siyasi istikrarla birlikte yoğun seçim gündemini geride bıraktık. Güçlü bir tek parti iktidarının sandıktan çıkması, istikrar, huzur ve güvenin daha da güçlenmesi açısından büyük bir fırsattır.
Yeni hükümetimizin bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine, ekonomiye ve reform sürecine odaklanacağına inanıyorum. Şimdi ülkemiz için hep birlikte çalışma zamanı. Türk iş dünyası olarak, başta Sayın Başbakanımız olmak üzere tüm Bakanlar Kurulu üyelerimizle, 2023 için koyduğumuz ekonomik ve sosyal hedeflere ulaşabilmek için yoğun bir mesai harcamaya hazırız.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.