Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TMSF yönetimindeki Baklavacı Faruk Güllüoğlu büyümeye devam edecek

Ocak ayında TMSF tarafında el konulan Baklavacı Faruk Güllüoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göç açıklama yaptı.26 Ocak 2017 tarihinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Baklavacı Faruk Güllüoğlu Yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TMSF yönetimindeki Baklavacı Faruk Güllüoğlu büyümeye devam edecek

Ocak ayında TMSF tarafında el konulan Baklavacı Faruk Güllüoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göç açıklama yaptı.

26 Ocak 2017 tarihinde Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından el konulan Baklavacı Faruk Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Göç, açıklama yaptı. 2016 yılını 130 milyon TL ciro ile kapatan Faruk Güllüoğlu’nun TMSF yönetimi ile birlikte büyümesine hız kesmeden devam ederek 2017 yılında 10 yeni mağaza daha açacağını açıkladı.

Hasan Göç, 1871 yılından bugüne baklavacılıkla uğraşan, beş kuşaktır bu mesleği babadan oğula aktaran Gaziantepli Güllüoğlu ailesinin bir temsilcisi olan Baklavacı Faruk Güllüoğlu markasıyla ve gelenekten geleceğe sloganıyla yola devam edeceğini belirterek, "2016 yılını baklavacılık sektörünün en büyüklerden biri olarak 130 milyon TL ciro ile kapatan Faruk Güllüoğlu firması 2017 yılı itibari ile TMSF yönetimine geçmiş olup, markamız Baklavacı Faruk Güllüoğlu, kaliteli ürün ve hizmet anlayışından taviz vermeden tüm hızıyla büyümeye devam edecektir" dedi.

Şirketin 2017 yılı içinde 10 yeni mağaza açmayı planladığını belirten Göç, "Böylece 200 kişiye daha istihdam sağlayıp, çalışan sayısını bin kişiye çıkararak ülke ekonomisine katkısını sürdürmeye devam edecektir. Merter’de bulunan üretim tesislerinde günlük iki buçuk ton baklava üreten Baklavacı Faruk Güllüoğlu, 2017 ocak ayından bu yana TMSF’nin yeni yönetim anlayışıyla birlikte üretimi 3 tona çıkarmayı hedeflemekteyiz" ifadelerini kullandı.

Baklavanın yanı sıra İstanbul mutfak kültürünü yansıtan Baklavacı Faruk Güllüoğlu İstanbul konseptiyle de sektördeki varlığını güçlendirmeyi planlandığını kaydeden Hasan Göç, markanın 2017 yılı için ciro hedefini de 150 milyon TL olarak açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.