Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tiryaki Agro Anadolu’nun zirvesinde

Türkiye’nin en büyük gıda tedarikçisi unvanını elinde bulunduran Gaziantep merkezli Tiryaki Agro Gıda Sanayi, ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması’nda zirveye adını yazdırdı.Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB)...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2017 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2017 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tiryaki Agro Anadolu’nun zirvesinde

Türkiye’nin en büyük gıda tedarikçisi unvanını elinde bulunduran Gaziantep merkezli Tiryaki Agro Gıda Sanayi, ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması’nda zirveye adını yazdırdı.

Ekonomist Dergisi ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirilen 13. Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi Araştırması ödül töreni, 17 Şubat Cuma günü The Ritz-Carlton’da düzenlendi. Şirketlerin 2015 yılı verileri baz alınarak hazırlanan ‘Anadolu 500 Araştırması’nda Tiryaki Agro Gıda Sanayi, listenin başında yer alarak birincilik ödülünü almaya hak kazandı. Tiryaki Agro Gıda Sanayi, ayrıca ‘Karını En Çok Arttıran Şirketler’ kategorisinde de ilk 5’de yer alarak başarısını taçlandırdı. Araştırmada Tosçelik, Yıldız Entegre, Eti Gıda ve Sakuysan Elektrolitik Bakır Sanayi de ilk 5’e girme başarısı gösteren şirketler oldu.

2015 ve 2016 yıllarında da Anadolu’nun en büyük şirketi olarak sıralamada birinci olan Tiryaki Agro Gıda Sanayi adına “En büyük Şirket’ ödülünü Tiryaki Agro Gıda Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tiryakioğlu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün elinden aldı. Törende ‘Karını En Çok Arttıran Şirketler’ kategorisinde ise Tiryaki Agro Gıda Sanayi Kurumsal İletişim Müdürü Ester Özlevi, ödülü TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici’den aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.