Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİM’den Patlamaya Kınama

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ankara’daki patlamayı kınadı.TİM’den yapılan açıklamada, "Bugün "Emek Barış ve Demokrasi mitinginin yapılacağı alanda meydana gelen, 86 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve çok sayıda...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ankara’daki patlamayı kınadı.
TİM’den yapılan açıklamada, "Bugün "Emek Barış ve Demokrasi mitinginin yapılacağı alanda meydana gelen, 86 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasına yol açan patlamalar, tüm Türkiye’yi olduğu gibi ihracat ailemizi de derinden üzmüştür.
Masum vatandaşlarımıza yönelik bu akıl ve vicdan yoksunu saldırıları gerçekleştiren kirli elleri, nefesimiz tükenene kadar lanetlemeye devam edeceğiz. Terörden dolayı, Türkiye’nin herhangi bir yerinde tek bir vatandaşımıza dahi zarar gelmeyene kadar milletçe tek vücut olmalı ve terörü yaratan tüm faktörlere karşı ortak bilinçle hareket etmeli, bu belayı bu güzel topraklardan bir daha geri dönmemek üzere uzaklaştırmalıyız.
Türkiye İhracatçılar Meclisi ve ihracatçılar olarak terörün Türkiye’nin huzur ortamına verdiği zararı da kaygı verici buluyoruz ve medeniyetin yeşerdiği bu toprakların tüm dünyaya nasıl kardeşçe yaşanacağını göstereceğine yürekten inanıyoruz.
Bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.