Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TİM Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23’üncü Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödülleri töreninde hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamülleri sektörünün birincisi Altunkaya İnşaat Nakliyat ve Gıda Ticareti A.Ş. Yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 23’üncü Olağan Genel Kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödülleri töreninde hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamülleri sektörünün birincisi Altunkaya İnşaat Nakliyat ve Gıda Ticareti A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, ödülünü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ninin elinden aldı.
TİM’in İhracat Şampiyonları Ödülleri törenle sahiplerini buldu. Hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamülleri sektörünün birincisi Altunkaya İnşaat Nakliyat ve Gıda Ticareti A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, ödülünü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin elinden aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, iş adamları Ali Koç, Ömer Koç, Ömer Cihad Vardan, Mehmet Ali Yalçındağ ile çok sayıda sanayicinin katıldığı ödül töreni, İstanbul Sarıyer’deki Grand Tarabya Otel’de gerçekleştirildi. TİM’in ilk 500’e giren firmaları da ödüllendirdiği törende GAİB üyesi firmalar da çeşitli ödüllere layık görüldü.
Hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamülleri sektör birincisi Altunkaya İnşaat Nakliyat ve Gıda Ticareti A.Ş., aynı zamanda meyve-sebze mamüllerinde sektör birincisi olarak iki ödüle birden layık görüldü. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, ödülü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin elinden aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.