Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

THY’de 211 kişinin işine son verildi

Türk Hava Yolları, 211 kişinin iş akitlerinin sonlandırılmasına karar verildiğini açıkladı.Türk Hava Yolları (THY), bünyesinde çalışan 211 kişinin işine son verildiğini bildirdi. Şirket, yapılan açıklamada demokrasinin korunması hususunda...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Hava Yolları, 211 kişinin iş akitlerinin sonlandırılmasına karar verildiğini açıkladı.
Türk Hava Yolları (THY), bünyesinde çalışan 211 kişinin işine son verildiğini bildirdi. Şirket, yapılan açıklamada demokrasinin korunması hususunda üzerine düşen sorumluluğu her şartta yerine getirmeye devam edileceğini belirtti.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Türk Hava Yolları çalışanı 211 kişinin iş akitlerinin sonlandırılmasına karar verilmiltir. 22.07.2016 tarihi itibariyle gerçekleştirilen mezkûr iş akitlerinin feshedilmesi gerekçeleri arasında; işletmesel gereklilik, verimsizlik, performans yetersizliği ve de ülkemizin ve şirketimizin güvenliği ve çıkarlarına ters düşecek her türlü tutum ve davranışlar kapsamında FETÖ yapılanmasına müzahir olmak yer almaktadır.
Türk Hava Yolları, gerçekleşen darbe girişimi sonrasında tüm aile fertleri ile birlikte ve de kahraman milletimizin bir parçası olarak, planlanan hain kurguyu bertaraf etmede ve demokrasinin korunması hususunda üzerine düşen sorumluluğu her şartta yerine getirmeye devam edecektir.
Saygılarımız ile kamuoyunun bilgisine sunarız".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.