Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tescilli Markalar Derneği’nden Demet Sabancı Çetindoğan’a Onur Ödülü

Tescilli Markalar Derneği 2015 Özel Onur Ödülü Bu Yıl Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan’a Verildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tescilli Markalar Derneği’nden Demet Sabancı Çetindoğan’a Onur Ödülü
Tescilli Markalar Derneği 2015 özel onur ödülü bu yıl Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan’a verildi.
Tescilli Markalar Derneği 2015 özel onur ödülü bu yıl, Türkiye’nin en prestijli iş dünyası organizasyonu Uluslararası İstanbul Perakende Konferansı’nda özel bir törenle perakende sektöründe kadın istihdamına olan katkılarından dolayı Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan’a verildi.
Tescilli Markalar Derneği Başkanı Füsun Kuran, Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan’ı sahneye davet ederken gerçekleştirdiği konuşmasında, “Kadınların iş hayatında ilerlemesi için rol model olan, yaratıcı fikirleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile toplumun ilerlemesine katkıda bulunan, geçtiğimiz günlerde Uluslararası Kadın Forumu (IWF) tarafından verilen, dünyanın en prestijli strateji ve performans yönetimi ödüllerinden biri olan 2015 Hall of Fame Ödülü’nü kazanan ilk Türk olarak hepimizi gururlandıran Sayın Demet Sabancı Çetindoğan’a Tescilli Markalar Derneği olarak bizler de teşekkür etmek istiyoruz” dedi.
Tescilli Markalar Derneği’nin tamamı kadınlardan oluşan bir yönetim kurulu ile çalışmalarına devam ettiğini belirten Kuran, “Yıl boyu sosyal sorumluluk projelerimiz dahilinde perakendede kadın istihdamını arttırmaya yönelik pek çok çalışmaya öncelik verdik ve önümüzdeki yıl da çalışmalarına devam edeceğiz.” dedi.
Onur ödülüne layık görüldüğü için TMD’ye teşekkür eden Mediasa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan konuşmasında perakende sektöründe kadın istihdamının daha da artması için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.