Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tersane Girişimcileri A.Ş’nin genel kurulu yapıldı

Yalova’da, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş’nin 2016 yılı olağan genel kurulu yapıldı.Elegance Resort Otel’deki kongreye Yalova AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, davetliler ve hisse sahipleri katıldı. Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2017 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tersane Girişimcileri A.Ş’nin genel kurulu yapıldı

Yalova’da, Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş’nin 2016 yılı olağan genel kurulu yapıldı.

Elegance Resort Otel’deki kongreye Yalova AK Parti Milletvekili Fikri Demirel, davetliler ve hisse sahipleri katıldı. Tersane Girişimcileri Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun, olağan genel kurulda yaptığı konuşmada, tersane bölgesine bugüne kadar 500 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını söyleyerek, “Projemizde taahhüt ettiğimiz yatırım 162 milyon dolardı. Taahhüt ettiğimiz istihdam dört bin kişi olurken, 2016 yılı istihdam ortalaması 11 bin 737 çalışandır. Şubat ayı çalışan sayısı ise 12 bin 511’e yükselmiştir. Meslek lisesi, hastane ve yan sanayi sitesi birinci etap inşaatları tamamlanıp bitti” dedi.

Milletvekili Fikri Demirel, tersanelerin kuruluşunda kendisinin de emeği olduğunu dile getirerek, “Böyle bir yatırımın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İstikrarın uzun yıllar sürebilmesi için ‘evet’ demeliyiz. Ben inanıyorum ki, milletimiz cumhurbaşkanımızın yanındadır. Daha önce ki seçimlerde hep Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olan milletimiz, bu referandumda da onunla yürüyecektir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.