Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teknosa Mobil Temlikli Cihaz Satışına Başlıyor

TeknoSA, mobil iletişim hizmet sağlayıcısı TeknoSA Mobil ile temlikli cihaz satışlarına başlıyor. Bu kapsamda, TeknoSA Mobil hattını tercih eden tüketicilere istedikleri akıllı telefona 24 ay taksitle satın alma fırsatı sunulurken, GSM operatörlerinden...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TeknoSA, mobil iletişim hizmet sağlayıcısı TeknoSA Mobil ile temlikli cihaz satışlarına başlıyor. Bu kapsamda, TeknoSA Mobil hattını tercih eden tüketicilere istedikleri akıllı telefona 24 ay taksitle satın alma fırsatı sunulurken, GSM operatörlerinden sonra, telefon faturasında tarifeye ek bu hizmeti sunan tek marka olacak.
Hattını TeknoSA Mobil’e taşıyanların ve yeni abonelerin faydalanabileceği temlik uygulaması ile akıllı cihaz almayı kolaylaşacak ve bu hizmet Türkiye genelindeki tüm mağazalarda verilecek.
Tüketicilerin tüm teknoloji ihtiyaçlarını tek noktada karşılama hedefiyle hareket eden ve bu kapsamda yatırımlarını, yeniliklerini sürdürdüklerini söyleyen TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, “İlk’ niteliğinde bir yeniliği daha sunmaktan dolayı çok mutluyuz. Tek noktada, tek faturada müşterilerimizin hem iletişim hem de cihaz ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayacağız. Sektörümüzde olduğu gibi TeknoSA’da da büyümenin lokomotifi konumunda olan akıllı telefonların payının, TeknoSA Mobil’in temlikli satışı ile birlikte kısa vadede daha da artacağını öngörüyoruz. Temlikte en önemli avantajımız, müşterilerimize çok uygun taksitlerle akıllı cihazlarını yenileme olanağı sunuyor olmamız. Üstelik interneti bol tarifelerimizle de müşterilerimizin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek elden karşılamayı hedefliyoruz. Bütüncül hizmet ve müşterilere sunduğumuz ödeme kolaylığı ile akıllı cihazlarda adres olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.