Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TeknoSA kasa önünde sıra bekleme dönemini bitiriyor

Teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, “Tabletten Sanal POS’la ödeme alınması” ile sektörde gerçekleştirdiği ilklere bir yenisini daha ekliyor.Teknoloji perakendeciliğinde yeni bir dönüm noktası olmaya aday Sanal POS’la ödeme...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2016 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2016 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TeknoSA kasa önünde sıra bekleme dönemini bitiriyor
Teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, “Tabletten Sanal POS’la ödeme alınması” ile sektörde gerçekleştirdiği ilklere bir yenisini daha ekliyor.
Teknoloji perakendeciliğinde yeni bir dönüm noktası olmaya aday Sanal POS’la ödeme alınması uygulamasının öncüsü olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, “Türkiye teknoloji perakendesinin lideri olarak 16 yıldır olduğu gibi ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Teknoloji alışverişinde müşteri deneyimini en üst seviyeye taşımak adına yaptığımız yatırımlara bir yenisini daha ekleyerek Tabletten Sanal POS’la ödeme alınması uygulamasını hayata geçirdik. Bu uygulamamızla birlikte müşterilerimiz kasa önünde vakit kaybetmeden alışverişlerini tamamlayabilecek” dedi.
Geçen yıl hayata geçirilen Bağlantılı Mağaza projesi ile TeknoSA satış danışmanları, ellerinde bulunan tabletler aracılığıyla müşterilere; ürünü seçme, filtreleme, karşılaştırma ve ürünün tamamlayıcı aksesuarlarındaki fırsatları görebilme, ürünün finansal opsiyonlarıyla tanışabilme imkanı ve müşterilerin ihtiyacına özel kesintisiz, daha kolay teknoloji alışverişi ve hizmet deneyimi sunmaya başlamıştı. Ayrıca, müşterilerin satın almak istedikleri ürünler için direkt kasadan satış yapmanın yanı sıra Teknosa Tablet uygulaması üzerinde siparişi oluşturduktan sonra ödeme ve fatura işlemleri için siparişi askıya alıp, ilgili işlemleri kasada tamamlıyorlardı. Şimdi sanal POS fonksiyonu ile birlikte, sipariş askıya alınmaksızın tablet uygulaması üzerinden ödeme alınıp ve fatura yazdırılması işlemleri tamamlanıyor.
Sepet işlemleri bittikten sonra müşteriler, ödeme ekranında kredi kartı bilgilerini e-ticaret alışveriş deneyimine benzer şekilde girip, son aşamada 3D doğrulaması üzerinden güvenli bir şekilde ödeme işlemlerini sonlandırıyor. Ödeme kaydının oluşmasına müteakip, yine tablet uygulaması üzerinden fatura en yakın yazıcı üzerinden yazdırılıyor. Böylelikle, müşteriler hiç kasaya uğramadan alışverişlerini yapıp mağazadan ayrılabiliyor.
Tabletten Sanal POS’la ödeme alınması projesi ile birlikte Türkiye teknoloji perakendeciğinde ilk kez, kasa önünde kuyruk beklemeksizin sipariş süreci uçtan uca mobil bir uygulama üzerinden tamamlanıyor olacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.