Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEİAŞ’ın İletim Tarifeleri Belirlendi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’nin (TEİAŞ) iletim sistemi sistem kullanım ve sistem işletim tarifelerini yeniden belirlendi.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’nin...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’nin (TEİAŞ) iletim sistemi sistem kullanım ve sistem işletim tarifelerini yeniden belirlendi.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik İletim A.Ş.’nin (TEİAŞ) iletim sistemi sistem kullanım ve sistem işletim tarifelerine ait kurul kararı ile yeniden belirlediğini Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında açıkladı. Karara göre, iletim sistemi kullanım ve sistem işletim tarifeleri 14 bölge bazında üreticiler ve tüketiciler için yeni tarifeler, TEİAŞ’ın 1 Mayıs 2016’dan itibaren geçerli olacak.
TEİAŞ’ın gelirlerini oluşturan iletim sistem kullanım ve sistem işletim tarifeleri, Elektrik Piyasası Tarifeler Yönetmeliği ile ilgili diğer yönetmelikler ve tebliğler çerçevesinde TEİAŞ’ın maliyetleri dikkate alınarak, EPDK tarafından belirlenen gelir tavanları doğrultusunda oluşturuluyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.