Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBB’de Başkan Değişmedi

Hüseyin Aydın, yeniden Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB) Başkanı olarak seçildi.Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB), 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçim sonucunda Birlik Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hüseyin Aydın’ın...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hüseyin Aydın, yeniden Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB) Başkanı olarak seçildi.
Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB), 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçim sonucunda Birlik Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hüseyin Aydın’ın seçildiği açıklandı. Başkan Vekilliği’ne ise oybirliği ile Ümit Leblebici’nin gelmesine karar verildiği bildirildi.
TBB’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Türkiye Bankalar Birliği’nin, 27 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşen 59. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçim sonucunda oluşan yeni Yönetim Kurulu, ilk toplantısını 1 Haziran 2016 tarihinde yapmıştır. Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkan Vekili seçimine ilişkin Birlik Statüsü’nün 15. ve 16. maddeleri gereğince, Birlik Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Hüseyin Aydın’ın (T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Genel Müdürü) ve Başkan Vekilliği’ne Ümit Leblebici’nin (Türk Ekonomi Bankası A.Ş. Genel Müdürü) seçilmesine oybirliği ile karar verilmiştir. Bilgilerinize sunarız".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.