Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAYSAD Başkanı Kanca, EUROFORGE başkanı oldu

TAYSAD Başkanı Alper Kanca, Avrupa Dövmeciler Birliği EUROFORGE’un başkanlık görevine getirildi.Avrupa Dövmeciler Birliği’nin bu yıl Torino’da yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda, TAYSAD Başkanı Alper Kanca, Avrupa Dövmeciler Birliği...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TAYSAD Başkanı Alper Kanca, Avrupa Dövmeciler Birliği EUROFORGE’un başkanlık görevine getirildi.
Avrupa Dövmeciler Birliği’nin bu yıl Torino’da yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda, TAYSAD Başkanı Alper Kanca, Avrupa Dövmeciler Birliği EUROFORGE’un başkanlık görevine getirildi. Kanca, yapılan Genel Kurul’a katılan tüm üyelerin oybirliği ile başkanlık görevine seçildi. “Eskiden Avrupa’daki meslek örgütlerine üye olmak istediğimizde bile sorunlar çıkarıyor, bahaneler üretiyorlardı” diyen Kanca, “Avrupa’nın saygın meslek kuruluşlarından EUROFORGE’de böylesi kritik bir görev için bir Türk sanayicinin seçilmiş olmasının ayrı bir önemi var. Özellikle de Türkiye algısının hasar gördüğü, gerek siyaset gerekse iş dünyasında Türkiye’ye yönelik endişelerin ortaya çıktığı bir dönemde, Avrupa’nın değişik ülkelerinden meslektaşlarımızın ısrarla beni başkanlık için önermelerini, ittifakla aday göstermelerini önemsiyorum. Türk Sanayicileri olarak iş kolumuzdaki en iyi firmaların bulunduğu Avrupalı bir meslek örgütünde kendimizi kanıtlamış, kabul ettirmiş olmanın gururunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.
“Türkiye algısını düzeltmek, sadece siyasetçilerin görevi değil”
Elde edilen bu başarının sadece şahsi bir başarı olmadığını, aynı zamanda Avrupalı iş ortaklarının Türk Sanayisine duydukları güven ve saygının da bir işareti olduğunu ifade eden Kanca, Türkiye’nin doğru şekilde tanıtılması, uğradığı haksızlıkların anlatılması için daha fazla iş insanının Avrupa’daki derneklerde ve federasyonlarda görev almasını gerektiğini söyledi. Türkiye algısını düzeltmenin ve hak ettiği yere getirmenin sadece siyasetçilerin görevi olmadığının altını çizen Başkan Kanca, daha fazla sanayicinin ve iş dünyası temsilcisinin de benzer görevler almasını gerektiğini vurguladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.