Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tavuk satışları durgun

1 Eylül itibariyle açılan balık sezonu ve Kurban Bayramı sonrası beyaz et satışında ve fiyatlarında önemli ölçüde düşüş yaşandı.Bilecik’te vatandaşlar beyaz et yerine balık tercih ederken, satıcılar da fiyatlarda gözle görünün...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tavuk satışları durgun
1 Eylül itibariyle açılan balık sezonu ve Kurban Bayramı sonrası beyaz et satışında ve fiyatlarında önemli ölçüde düşüş yaşandı.
Bilecik’te vatandaşlar beyaz et yerine balık tercih ederken, satıcılar da fiyatlarda gözle görünün düşüşler yaşandığı söyledi. Bir tavuk firmasında çalışan Turhan Güvercin, Kurban Bayramı sonrası ve balıkların artık çoğalması sebebiyle fiyatlarda gözle görülür düşüşler yaşandığı belirtti. Güvercin, “Balık sezonu açılınca vatandaşlar balık tercihi daha çok kullanıyor. Üstelik bir de Kurban Bayramından yeni çıkmamız sebebiyle vatandaşlar evdeki etleri pişiriyorlar. Üstene üstük havaların soğumasıyla piknik sezonu da bitti. Bu da işleri olumsuz etkiledi. Bir müddet bu satışlar bizim açımızdan durgun geçer. Bizler de bu satışlardan dolayı bazı kampanyalar yaparak müşterilerimize cazip hale getirdik. Şuna bütün tavuk 5,25 TL, Ciğer 3,5 TL’ye satılıyor ve en çok bu ürünler tercih ediliyor. Fiyatlar düşmeden bütün tavuk 5,99 TL, ciğer ise; 3,99 TL’ye alıcı buluyordu” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.