Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAV Hukuk Departmanı GC Powerlist’te

Tav Havalimanları Hukuk Direktörlüğü Ekibi, Türkiye’nin En Etkili Hukuk Profesyonellerinin Yer Aldığı “gc Powerlist-the Legal 500” Listesine Girdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TAV Hukuk Departmanı GC Powerlist’te
TAV Havalimanları Hukuk Direktörlüğü ekibi, Türkiye’nin en etkili hukuk profesyonellerinin yer aldığı “GC Powerlist-The Legal 500” listesine girdi.
TAV Havalimanları Hukuk Direktörü Ceyda Akbal, Hukuk Müşaviri Begüm Bayol, Hukuk Müşaviri Melis Erkun ve Avukat Levent Yalçın’ın oluşturduğu ekip, İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen ve araştırma sonuçlarının paylaşıldığı etkinliğe katıldı.
En etkili kurum içi (in-house) çalışan avukatların-ekiplerin seçildiği yayınlardan oluşuyor GC Powerlist, 29 yıldır hukuk şirketlerinin yetkinliklerini analiz eden The Legal 500 ile işbirliği kapsamında, Türkiye’deki şirketlerin en etkili kurumsal hukuk ekiplerini seçti. The Legal 500’ün Türkiye genelinde yaptığı geçen seneki araştırmada Ceyda Akbal en etkili avukatlar arasında gösterilmişti. Son araştırmada ise TAV Havalimanları Hukuk Direktörlüğü ekibi en etkili ekipler arasında yerini aldı.
(ÖFA-MK-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.