Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAV, Çin’de eğitim vermeye başladı

TAV Havalimanları, bilgi birikimlerini TAV Aviation Minds çatısı altında toplayarak Çin’deki havalimanlarına eğitim vermeye başladı. Jingdezhen Eyaleti'nde düzenlenen ilk eğitime 25 farklı havalimanından temsilciler katıldı.TAV Havalimanları,...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TAV, Çin’de eğitim vermeye başladı
TAV Havalimanları, bilgi birikimlerini TAV Aviation Minds çatısı altında toplayarak Çin’deki havalimanlarına eğitim vermeye başladı. Jingdezhen Eyaleti'nde düzenlenen ilk eğitime 25 farklı havalimanından temsilciler katıldı.

TAV Havalimanları, Çin’de havalimanı işletmeciliği alanında eğitim vermeye başladı. TAV’ın bilgi birikimini dünyaya sunmak üzere kurulan TAV Aviation Minds tarafından hazırlanan eğitim ve gelişim programlarının ilki Jingdezhen eyaletinde gerçekleştirildi. Çin Sivil Havalimanları Örgütü (CCAA) Genel Sekreteri Li Xiaomei tarafından açılışı yapılan ‘Havalimanı Pazarlama ve Hat Geliştirme’ konulu eğitim programına, Pekin ve Şanghay havalimanlarının da aralarında olduğu 25 farklı havalimanından yönetici ve uzmanlar katıldı. Simülasyonlar ve grup çalışmalarıyla zenginleştirilen üç günlük eğitim verildi.

TAV Aviation Minds Genel Müdürü Barış Müstecaplıoğlu, tüm dünyada özellikle de gelişmekte olan ülkelerde havacılık sektöründe hızlı bir büyüme yaşandığını söyledi. TAV Havalimanları bu ihtiyacı görerek sahip olduğu bilgi birikimini TAV Aviation Minds çatısı altında topladığını aktaran Müstecaplıoğlu, “Yaptığımız çalışmalarla birikimlerimizi paylaşıma açtık. Aradan geçen kısa sürede farklı ülkelerin havacılık otoritelerince programlarımıza gösterilen ilgiden mutluluk duyuyoruz. Yoğun bir hazırlık döneminin ardından Çin pazarında faaliyete başladık. Moğolistan, Uganda ve Nepal gibi farklı coğrafyalarda da benzer programlar düzenlemek için bu ülkelerin sivil havacılık yetkilileri ile görüşmelerimiz sürüyor. Hedef bölgelerimizdeki havalimanlarının gelişimini desteklemeyi sürdüreceğiz.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.