Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatlıoğlu’ndan İstihdam Hamlesi

Şetat Madencilik Varislerinden Gülşen İlter Ve Zülal Tatlıcı'yı Makamında Ağırlayan Tatlıoğlu, En Kısa Süre İçinde Kısmi Olarak Faaliyete Başlaması İçin Gerekli Her Türlü Desteği Vermeye Hazır Olduklarını İfade Etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tatlıoğlu’ndan İstihdam Hamlesi
Dağ yöresinde istihdamın artırılması için seferber olan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, İş Kur ile başlatılan toplum yararına aktif işgücü programı kapsamında 300-500 kişilik istihdam alanı açmaya hazırlanırken, geçtiğimiz aylarda üretime ara veren Şetat Madencilik ile de üretimin başlaması konusunda görüşmelerini sürdürüyor.
Şetat Madencilik varislerinden Gülşen İlter ve Zülal Tatlıcı’yı makamında ağırlayan Tatlıoğlu, en kısa süre içinde kısmi olarak faaliyete başlaması için gerekli her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Misafirleri ile birlikte Şetat tesislerine giden Tatlıoğlu, Orhaneli halkının iş ve aş konusunda asla mağdur olmayacağını vurguladı. Bütün enerjisini Orhaneli’de istihdamı artırma yönünde sarf ettiğini dile getiren Tatlıoğlu, "Zaman laf üretme zamanı değil iş üretme zamanı. Bütün bu girişimlerinin yanı sıra Orhaneli Maden OSB konusunda Ankara’yı mesken tuttuk. OSB kurulması konusunda Sanayi Bakanımız Fikri Işık’tan gerekli desteği aldık. Orhaneli benim sevdam, sanayi kurulması ise gençlik hayalim. Bu hayalimi gerçekleştirmenin arifesinde olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.
Şetat Madencilik Varisleri Gülşen İlter ve Zülal Tatlıcı ise, Başkan Ttlıoğlu’na verdiği destekten dolayı teşekkür ettiklerini, en kısa süre içinde üretime başlayarak Orhaneli’de istihdam meselesini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.