Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Tatilciler, Bayram İçin Şimdiden Harekete Geçti”

Seyahat acentesi Cafe Tur’un Operasyon Müdürü Derya Över, Ramazan Bayramı için tatilcilerin şimdiden yoğun bir şekilde rezervasyon yaptırdığını söyledi.Tatilciler, bu yıl Arefe Günü’nün Pazartesi Günü’ne denk gelmesiyle uzayan Ramazan...

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2016 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2016 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
“Tatilciler, Bayram İçin Şimdiden Harekete Geçti”
Seyahat acentesi Cafe Tur’un Operasyon Müdürü Derya Över, Ramazan Bayramı için tatilcilerin şimdiden yoğun bir şekilde rezervasyon yaptırdığını söyledi.
Tatilciler, bu yıl Arefe Günü’nün Pazartesi Günü’ne denk gelmesiyle uzayan Ramazan Bayramı tatili için harekete geçti. Türkiye’nin en çok yurtdışı tur düzenleyen şirketlerinden Cafe Tur’un Operasyon Müdürü Derya Över, tatil rezervasyonlarında Avrupa’nın başta olduğunu söyleyerek ”Bayram tatilinin birçok tatilci tarafından Cuma gününün de eklenerek 9 güne çıkarılma ihtimali bu dönemde uzun mesafeli yurt dışı turlarına ilgiyi artırdı. Seyahatseverler Amerika, Küba, Güney Amerika, Avustralya, Uzakdoğu gibi uzak mesafeli yerleri de tatil planlarına eklediler. Aynı zamanda 4-5 günlük kısa dönem için Avrupa, Balkanlar, Dubai, Kuzey Afrika gibi destinasyonlar da oldukça ilgi görüyor” dedi.
“ŞİMDİDEN YÜZDE 30 DOLULUK ORANI YAKALADIK”
Över, bu yılki Ramazan Bayramı turlarında şimdiden yüzde 30 doluluk oranına ulaştıklarını ve seyahatseverlerin özellikle uzun tatil süresini daha uzak destinasyonları keşfetmek için harika bir fırsat olarak değerlendirdiğini belirterek “Bu yıl özellikle Orta Avrupa, Klasik İtalya, Büyük İspanya, Büyük Amerika gibi 7 gece ve üstü süren çoklu destinasyonları içine alan turlarımıza yoğun ilgi oldu. Bunun yanında daha kısa dönemli Paris, Amsterdam, Kıbrıs, Sharm El Sheikh, Yunanistan, Barselona turlarımız da oldukça ilgi görüyor. Misafirlerimize uçuşlar, konaklama, transferler, seyahat sağlık sigortası ve bazı destinasyonlarda Türkçe rehberlik hizmeti de dahil komple bir hizmet sunuyoruz. Bu da kullanıcıların tatil planlamalarını yapmalarını kolaylaştırıyor” şeklinde konuştu.
Akıllı Paket Tur Sistemi ile misafirlerine ve acentelere 340’tan fazla tatil destinasyonuna 2 gece ile 15 gece aralığında, yüzde 100 online ve eş zamanlı rezervasyon yapabileceklerini belirten Över, “En önemlisi 365 gün kesin hareketli, 89 binin üzerinde otel ve 260’a yakın havayolu firmasıyla birlikte 150 bin farklı tur alternatifi sunuyoruz. Bu yeni nesil Akıllı Paket Tur Sistemimizle, acentelerimiz ve misafirlerimiz hiçbir sınırlandırmayla karşılaşmadan, 365 gün boyunca uçuş saatinden, konaklayacağı otele, gideceği havalimanından, döneceği havalimanına, transferinden, rehberlik hizmetine kadar sunduğumuz sınırsız alternatif arasından, bütünüyle kendisinin oluşturacağı bir yurtdışı seyahatini deneyimlemiş oluyor. Bu sayede şimdiden Kurban Bayramı turları için de cazip turlarımızı oluşturduk ve rezervasyonlarımızı yapmaya başladık” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.