Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşımacılık Alanlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Parsiyel, lojistik, evden eve taşıma, komple taşımacılık hizmetinde derinlemesine bakış

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taşımacılık Alanlarında Dikkat Edilmesi Gerekenler

Son dönemlerde hızla yükselen lojistik sektöründe çetin rekat koşulları oluşmaktadır. 2016 yılı içerisinde hızlı yükselişe geçen nakliye, lojistik sektörü büyümeyle beraber kendi içerinde bir takım sorunlar iyi büyümektedir. Burada vurgulamak istediğimiz husus; denizyolu taşımacılığı, karayolu taşımacılığı, trenyolu ve havayolu taşımacılık hizmetlerinde firmaların bir anda arz talep hususuna vermiş oldukları tepkidir. Sektörün bir anda gelişmesi ile kendi acenta ağlarına sahip firmalar bir anda daha fazla hedef kitleye ulaştılar ama bu hedef kitle sağlanan hizmetin % kaçından memnun oluyorlar?

Türkiye’de adları ile marka olmuş firmaların web ortamına bile bakıldığında hizmet almış kişilerin memnuniyetsizlikleri görmek artık sıklaşmış gibi görünmekte. Bir sektöre ilgili faaliyeti gerçekleşmek her ne kadar zor olsa da faaliyet sonrası verilen memnuniyet odaklı çalışmalar asıl zor ve ustalık isteyen durumdur. Uluslararası ya da ulus içi taşımacılık hizmetleri iyi, güvenilir, beyan etmiş olduğu hizmeti tam ve eksiksiz sunması en önemli kriterdir. Uluslararası taşımacılık firmaları arasında tercih yapılmadan önce bu kriterleri göz önünde bulundurmanız gereklidir.

Kalitesi ile bilinen birkaç firması sıralamak gerekirse eğer: Horoz Lojistik, Ekol Lojistik ve Seray Uluslararası Taşımacılık, Maviyol, terra-trans ve olarak devam etmektedir. Bu kalitesi ile ispatlanmış firmalara gönül rahatlığı ile islerinizi teslim edebilirsiniz. Uluslararası taşımacılık hizmeti almak çok iyi bir araştırma yapmanızı kesinlikle önermekteyiz.

Eğer sürekli çalışacak bir firma arıyorsanız eğer fiyat konusundan daha önemli olan maddeleri firmalarda aramalısınız. Bunlar üye oldukları dernekler, acenta ağları, araç filoları ve sizin yükünüz ile araçların uyumluluğu gibi. Web ortamında ufak bir araştırma yaptığımızda Seray Uluslararası Taşımacılık Firması’nın herhangi bir şikâyet bildirimi olmadığı gördük. Sizler ticarete başlamadan önce ticaret yapmayı düşündüğünüz firma hakkında bilgi almayı unutmayınız.

Göndereceğiniz yükün tipine, cinsine, gideceği yere göre kara, deniz, tren ve havayolu taşımacılık türlerini yükünüzün tipine göre değerlendirmelisiniz. Her firma tüm taşımacılık modellerini sunmamaktadır. Ücret ve nakliyat süresini iyi analiz etmenizi öneriyoruz.

Karayolu taşımacılığı hakkında daha fazla bilgiyi bu bağlantıdan edinebilirsiniz. Bu bağlantıyı inceleyerek karayolu taşımacılığı hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz

Sizlere yine bir Romanya ülkesine yapılan sevkiyat ile örneğimize devam edelim http://www.seraytrans.com/guclu-alt-yapi-ile-romanya-tasimacilik-nakliye-parsiyel-faaliyetleri/  buraya baktığınızda firma sizlere Romanya ülkesine tüm taşıma, nakliyat, parsiyel gibi hizmetlerde tüm organize işleri yürüttüğünü beyan etmiştir. Web alanında bu gibi faaliyetleri alacağınız zaman iyi inceleyiniz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.