Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TARSİM kamu spotu hazırladı

Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi (TARSİM) Genel Müdürlüğü’nün, hizmetlerinden daha fazla üreticinin faydalanabilmesi için kamu spotu hazırladığı bildirildi. Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2014 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi (TARSİM) Genel Müdürlüğü’nün, hizmetlerinden daha fazla üreticinin faydalanabilmesi için kamu spotu hazırladığı bildirildi. Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin sunduğu hizmetlerden daha fazla üreticinin faydalanabilmesi, tarım sigortalarının etkin tanıtım çalışmalarıyla desteklenmesi ve bunun sonucunda ülke genelinde yaygınlaştırılması amacıyla kamu spotu hazırladıklarını belirtti.

Çok sayıda ulusal ve yerel kanaldan destek aldıklarını bildiren Genel Müdür Satoğlu, “37 saniye olarak hazırlanan kamu spotumuz, RTÜK İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkanlığı’nın kamu yararına yönelik olduğunu kabul etmesi ve yayın kuruluşlarında yayımlanmasını önermesi sonucu kanallarla paylaşıldı. Kasım ayı itibarıyla ise ülke genelinde çok sayıda ulusal ve yerel kanalda gösterilmeye başlandı. Ülkemiz çiftçisinin sıcak ve samimi yaklaşımlarına tanık olduğumuz spotta, tarım sigortasını zamanında yaptıran üreticilerin hiç endişe duymadığı ve kafalarının rahat olduğu, bu sayede üretimlerine devam ettikleri mesajı veriliyor.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.