Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TARİŞ Zeytinyağında Ege Serisi Tutuldu

Tariş Zeytinyağı Birliği’nin 32 kooperatifin adıyla ürettiği Ege serisi zeytinyağları ilgi gördü. Olivtech 2016 Fuarında tanıtımı yapılan yağların her birinin ayrı tatta olduğu kaydedildi.Tariş Zeytinyağı Birliği’nin hazırladığı...

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TARİŞ Zeytinyağında Ege Serisi Tutuldu
Tariş Zeytinyağı Birliği’nin 32 kooperatifin adıyla ürettiği Ege serisi zeytinyağları ilgi gördü. Olivtech 2016 Fuarında tanıtımı yapılan yağların her birinin ayrı tatta olduğu kaydedildi.
Tariş Zeytinyağı Birliği’nin hazırladığı zeytin, zeytinyağı ve zeytinyağı sabunları ilgi görürken, ilk kez piyasada çıkan Ege serisi zeytinyağlarıda kısa zamanda tutuldu. Ürünlerin beğenildiğini söyleyen Tariş Zeytin Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Akova, "Tariş Zeytinyağı Birliği olarak çok sayıda zeytin ve zeytinyağı çeşidimiz bulunmaktadır. Son olarak birliğe bağlı 32 kooperatifin her birinin adını taşıyan Ege serisi zeytinyağlarını hazırladık. Bu yağlarımız Olivtech Fuarı’nda tanıtıldı ve ilgi gördü. Ege serisi, tat ve lezzet farklarını ortaya koyma adına düzenlenmiş bir satış organizasyonudur” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.