Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TARİŞ, üzüm alımları için Tarım Kredi’ye imkanlarını tahsis etti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, piyasadan üzüm alınmak suretiyle arz talep dengesinin sağlanabileceğini ve fiyat düşüşünün önüne geçilebileceğini söyledi.Bölge milletvekilleri, bölge ziraat odaları başkanları...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2016 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, piyasadan üzüm alınmak suretiyle arz talep dengesinin sağlanabileceğini ve fiyat düşüşünün önüne geçilebileceğini söyledi.
Bölge milletvekilleri, bölge ziraat odaları başkanları ile Ankara’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’le görüşüldüğünü söyleyen TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, toplantıda üzüm alımı yapılması halinde TARİŞ’in bütün imkanlarını tahsis edebileceğini belirtiklerini söyledi. Piyasadan üzüm alınmak suretiyle arz talep dengesinin sağlanabileceğini ve fiyat düşüşünün önüne geçilebileceğini sözlerine ekleyen Türker, Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği ve Tarım Kredi Birlik A.Ş’nin talebi üzerine, yardımcı olmak amacıyla kooperatiflerine ait ihtiyaç fazlası depoların kullanımı, kantar tartı ve ekspertiz işlemlerinin bedelsiz olarak yapılmasına ilişkin protokol imzalandığını belirtti. Türker ayrıca alınacak üzüm miktarı ve kalitesi ile alım merkezlerinin Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği tarafından belirlenerek açıklanacağını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.