Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım fuarına İnegöl damgası

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tarım sektörünün en büyük buluşmalarından Bursa Tarım Fuarı’nı ziyaret etti.75 bin metrekare alanda, 420 firma ve bin 216 markanın iştirakiyle Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarım fuarına İnegöl damgası

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tarım sektörünün en büyük buluşmalarından Bursa Tarım Fuarı’nı ziyaret etti.

75 bin metrekare alanda, 420 firma ve bin 216 markanın iştirakiyle Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açan Bursa Tarım Fuarı’na İnegöl’den 9 fidancılık firması, 1 makine- ekipman firması ve 5’de traktör firması olmak üzere toplam 15 İnegöllü firma katıldı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, belediye meclis üyeleri ve sektör temsilcileri ile birlikte ziraî yenilikleri A’dan Z’ye gösteren Bursa Tarım Fuarı’nı ziyaret etti. Ziyarette böylesi önemli bir fuarda stant açan İnegöllü firmaları ziyaret ederek onlar ile fuar hakkında istişare etme fırsatı yakalan Aktaş, daha sonra fuarı ziyaret gelen misafirlere İnegöl Ayçekirdeği dağıttı.

Alinur Aktaş, “Bugün BURTARIM Bursa Tarım Fuarı’ndayız. Fuara yoğun bir ilgi ve alakanın olduğunu görüyoruz. Allaha şükür üreticimiz ciddi bir uğraşı ve gayret içerisinde. Bu noktada çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. 9 fidancılık firmamız, 1 makine- ekipman firmamız ve 5’de traktör firmamız olmak üzere toplam 15 İnegöllü firmamızın bu fuarda yer alması bizim için bir zenginlik kaynağıdır. Tabiigelinen nokta güzel, ama bunu ihracatla desteklemek lazım. Daha büyük pazarlara açılmak lazım” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.