Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SYK Tekstil’e ‘Enerji Verimliliği Ödülü’

Bursa’da 50 yılı aşkın süredir ticari faaliyetlerini sürdüren ve başta tekstil olmak üzere yeşil enerji ile otelcilik alanlarında ürün ve hizmetler sunan SYK Group bünyesinde yer alan SYK Tekstil, ‘Enerji Verimliliği Ödülü’ne layık görüldü. SYK Tekstil enerji verimliliğinde sanayi kuruluşları arasında Türkiye Birincisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2020 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2020 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
SYK Tekstil’e ‘Enerji Verimliliği Ödülü’

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in de katıldığı törende, SYK Tekstil adına ödülü Selim Yedikardeş Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan’dan aldı.

SYK Tekstil’in Enerji Verimliliğine Katkısı

İSO tarafından verilen Enerji Verimliliği Ödüllerinde sanayi kuruluşları arasında Türkiye birincisi olarak ödüle layık görülmekten mutlu olduklarını ifade eden SYK Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selim Yedikardeş, “SYK Tekstil olarak, havadan havaya ekosistem kurulması suretiyle salınımı yapılan baca gazlarının yeniden filtre edilerek kullanılmasını sağladık. Bununla ilgili yakıt sarfiyatında ölçülebilen yüzde 18 verimlilik elde ettik. Ayrıca baca gazlarının yüzde 95 oranında filtrasyonu yapılmış oluyor. Bu sistem sayesinde doğaya karbon salınımı yapılmıyor ve 6 bin 500 ağacın bir yıllık oksijen üretimini kurtarmış oluyoruz Bu ödülü Bursamıza kazandırmaktan ve sanayi kuruluşlarımıza örnek olmaktan mutluyuz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.