Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sütaş’a Avrupa Kurumsal Sorumluluk ödülü

Sütaş, eğitim faaliyetleriyle Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde 'Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı' kategorisinde Gümüş Stevie ödülüne layık görüldü. Dünyanın en başarılı kurumlarının değerlendirildiği...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2014 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2014 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sütaş, eğitim faaliyetleriyle Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde 'Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı' kategorisinde Gümüş Stevie ödülüne layık görüldü. Dünyanın en başarılı kurumlarının değerlendirildiği yarışmaya 60’dan fazla ülkeden 3500’ü aşkın katılım oldu. Ödül töreni 10 Ekim’de Paris’te düzenlenecek.

Süt ve süt ürünlerinin lider markası Sütaş, uluslararası yarışmada 'Ottan Sofraya' bütünleşik iş modeli çerçevesinde gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleriyle öne çıktı.

Sütaş’ın eğitim çalışmaları, ineklerin yediği ottan sofralara ulaşan süt ürünlerine uzanan süt değer zincirinin en önemli parçası. Sütaş’ın Uludağ ve Aksaray üniversiteleri ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde yürüttüğü, herkese açık ücretsiz uygulamalı hayvancılık eğitimleri, 1998 yılından bu yana başarıyla devam ediyor. Sütaş’ın eğitimlerden bugüne kadar 16 binin üzerinde üretici ve öğrenci yararlandı, 26 binden fazla girişimci de süt hayvancılığı konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti aldı.

Sütaş, 'Eğitimde özel sektör-üniversite işbirliği' konusunda bir ilk olan faaliyetleri ile geçtiğimiz yıl UNDP’nin (Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı) yürüttüğü 'Mesleki Eğitim' çalışmasında örnek olarak seçilmiş ve 2014 Dünya Sütçülük İnovasyon yarışmasında da 'En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi' ödülünü almıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.