Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Süsbir Türkmen Flower Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü

Türk süs bitkileri üreticilerinin en büyük yasal temsilcisi olan Süs Bitkileri Üreticileri Birliği (SÜSBİR), Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen Türkmen Flower Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.Üyelerine yeni ticari imkanlar...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk süs bitkileri üreticilerinin en büyük yasal temsilcisi olan Süs Bitkileri Üreticileri Birliği (SÜSBİR), Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen Türkmen Flower Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.
Üyelerine yeni ticari imkanlar sağlamak için dünyayı dolaşmaya devam eden SÜSBİR, Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta düzenlenen Türkmen Flower Fuarı’nda Türkiye’yi temsil etti. Türkiye’nin Aşkabat Büyükelçisi Mustafa Kapucu, SÜSBİR stantına yaptığı ziyarette Türk süs bitkileri sektörünün Türkmenistan için çok önemli olduğunu, son yıllardaki peyzaj uygulamalarının yoğunluğunun ve başarısının şehirdeki çalışmalarda net bir şekilde ortaya çıktığını ifade etti.
SÜSBİR Başkanı Selahattin Altun, Başkan Yardımcısı Savaş Akcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Eda Efsun Gökduman ise, 2016 yılı ve sonrasında Türkiye’nin Türkmenistan’da yapacağı çalışmaların ve yatırımların daha da gelişmesi için Türk süs bitkileri sektörü olarak hazır olduklarını kaydetti. Türkmenistan’da yapılan peyzaj çalışmalarını da değerlendiren SÜSBİR Başkanı Altun, “Ülkemizin tüm dünyada olduğu gibi Türkmenistan’da yaptığı peyzaj uygulamaları çok başarılıdır. Bundan sonraki dönemlerde hem bilgi hem de bitki ve uygulama konularında her türlü desteğe hazırız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.