Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soykam: “Acenteler kampanyaya büyük ilgi gösterdi”

Doğa Sigorta Acenteler Müdürü Macit Soykam, 1 Ocak-31 Mart tarihleri arasında kasko ve hukuksal koruma ürünlerinin bir arada satışını arttırmak amacı ile düzenledikleri kampanyaya acentelerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.Doğa Sigorta...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2016 16:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2016 16:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Doğa Sigorta Acenteler Müdürü Macit Soykam, 1 Ocak-31 Mart tarihleri arasında kasko ve hukuksal koruma ürünlerinin bir arada satışını arttırmak amacı ile düzenledikleri kampanyaya acentelerin yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.
Doğa Sigorta Acenteler Müdürü Macit Soykam, 1 Ocak - 31 Mart tarihleri arasında kasko ve hukuksal koruma ürünlerinin bir arada satışını arttırmak amacı ile düzenledikleri kampanyaya acentelerin yoğun ilgi gösterdiğini açıkladı. Soykam, açıklamada şunları kaydetti: “Katılımın ve dolayısı ile kesilen poliçe sayısının yüksek olduğu kampanyanın ödülleri sahiplerini bu hafta bulmaya başladı. Bu kampanya kapsamında Doğa Sigorta acentelerine yüzlerce altın ve yüzbinlerce lira değerinde hediye çeki dağıtıyor. Türkiye’nin yüzde yüz milli sermayeli şirketi doğa sigorta, acenteleriyle işbirliğini güçlendirecek ve motivasyonlarını yükseltecek farklı kampanya ve uygulamaları hayata geçirmeye devam edecek”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.