Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soruşturma o şirkete sıçradı!

Türk Telekom grup şirketlerinden TTNET Bireysel İş Birimi Genel Müdürü Erkan Akdemir ve Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin'in gözaltına alındığı haberleri medyada yer alırken, şirket 198 kişinin işine son verildiğini doğruladı ancak yöneticilerin ifadelerine başvurmak üzere savcılığa çağrıldığını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Soruşturma o şirkete sıçradı!
Şirkete yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, yöneticiler FETÖ/PDY'nin darbe girişimi soruşturması kapsamında, dün akşam saatlerinde göz altına alındığı ifade edildi.

Reuters'a göre, yöneticilerin gözaltına alındığı teyit edilmeyen Türk Telekom açıklamasında, "Şirket yöneticilerimiz, savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, ifadelerine başvurulmak üzere savcılığa çağrılmıştır. Güvenlik kuvvetleri ile işbirliği içinde çalışmaya devam ediyoruz" denildi.

Türk Telekom'dan yapılan bir başka açıklamada ise, 198 çalışanın iş akitlerinin sonlandırıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Güvenlik kuvvetleri ile işbirliği içinde, ülkemizin ve şirketimizin güvenliği ve çıkarlarına ters düşecek her türlü tutum ve davranışı değerlendirerek gerekli adımları atıyoruz. Bu kapsamda bugüne dek 198 şirket çalışanın iş akitlerinin sonlandırılmasına karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.