Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sönmez Holding’den turizmde yeni yatırım müjdesi...

Sönmez Holding’in Turizm Koordinatörü Özgür Bayrak, darbe girişiminin öncesinde ve sonrasında yaşananların ardından Sönmez Holding’in ve Baia Oteller zincirinin yatırımlara devam edeceğini, Türkiye’nin geleceğine güvenlerinin tam olduğunu...

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sönmez Holding’den turizmde yeni yatırım müjdesi...
Sönmez Holding’in Turizm Koordinatörü Özgür Bayrak, darbe girişiminin öncesinde ve sonrasında yaşananların ardından Sönmez Holding’in ve Baia Oteller zincirinin yatırımlara devam edeceğini, Türkiye’nin geleceğine güvenlerinin tam olduğunu dile getirdi.
15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin turizme olan etkisi değerlendiren Sönmez Holding Turizm Koordinatörü Özgür Bayrak, Türkiye’ye olan güvenlerinin tam olduğunu belirterek, “Mevcut olan ve bundan sonra yapacağımız tüm otellerin koordinatörü olarak, ülkemize olan inancımızla, Türk insanının çalışkanlığına olan güvenimizle, vizyonumuz ve enerjimizle turizm yatırımlarına devam etme kararı aldık. İnşallah en kısa zamanda yeni yatırımların müjdesini vereceğiz” dedi. Sönmez Holding’in 2005 yılında Baia markası ile turizm sektörüne giriş yaptığını dile getiren Bayrak, bugün 4 otelle hizmet verdiklerini ve yaşananlara rağmen yatırımlara devam edeceklerini söyledi.
Yerli turist bize sahip çıkmalı
2015’in sonunda Rusya’yla yaşanan sıkıntı sonrasında turizmin ciddi bir şekilde etkilendiğini belirten Bayrak, tam Rusya ile ilişkilerin düzeldiği bir dönemde meydana gelen darbe girişimi sonrası yerli turiste büyük iş düştüğünü belirtti. Bayrak şunları söyledi: “Biz birbirimize sahip çıkacağız, özellikle yerli turist sektörümüze destek verecek. Biz bu ürünleri, hizmeti insanlarımız için sunuyoruz. Devletimiz de sağ olsun, Ramazan Bayramı tatilini 9 güne çıkardı. Her bölgede bir ivme oldu. Şimdi tahmin ediyorum Kurban Bayramı tatili de 9 gün olacak. O da bir ivme yaşatacak. Ama bunların hepsi pansuman tedavisidir. Aslolan ülkenin stabil bir şekilde, bugün olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde olmasıdır.”
40 sektörü etkiliyor
Olağanüstü bir yıl geçirdiklerini ve yıl sonunda bilançolara bakınca üzüleceklerini vurgulayan Özgür Bayrak, “Turizme sadece otel olarak bakmamak lazım, 40 sektörü etkiliyoruz. Aklınıza ne gelirse hepsinin turizmle alakalı cirosu var. Otellerin durumu kötü olursa tedarikçilere para ödenemezse bu zincirleme etki yaşatır. İnşallah o günleri görmeyiz. Ama en büyük inancımız da şu ki mevcut durumda herkes birbirine kenetlenmiş ve geleceğe yönelik planlar yapıyorlar.” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.