Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soil Fresh, market raflarındaki yerini aldı

Naksan Plastik’in ‘Haftalar Süren Tazelik’ sloganıyla lanse ettiği yeni ürünü Soil Fresh, market raflarındaki yerini aldı. Dünyanın en büyük plastik ambalaj firmalarından birisi olan Naksan Plastik, yenilikçi ürünü olan Soil Fresh ile...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Soil Fresh, market raflarındaki yerini aldı
Naksan Plastik’in ‘Haftalar Süren Tazelik’ sloganıyla lanse ettiği yeni ürünü Soil Fresh, market raflarındaki yerini aldı.

Dünyanın en büyük plastik ambalaj firmalarından birisi olan Naksan Plastik, yenilikçi ürünü olan Soil Fresh ile tüketicilerle buluştu. Yaş meyve ve sebzelerin daha uzun ömürlü saklanması ve ilk günkü tazeliği koruyabilmesi için tasarlanan Soil Fresh, pratik ambalajı ile mutfakların vazgeçilmezi olmayı hedefliyor. Soil Fresh sayesinde, üretici ve tüketiciler meyve ve sebzelerini daha uzun ömürlü ve sağlıklı tüketebileceklerini ifade eden Naksan Plastik Teknik Müdürü Ebru Bozhüyük, “Soil Fresh kullanarak bir ay önce tarladan ve ağaçtan toplanan sebze ve meyvelerinizi ilk günkü tazeliğinde koruyabilirsiniz.” dedi. Üretilen yaş sebze ve meyvelerin yüzde 30-40'ının hasattan raflara ulaşana kadar çürüdüğüne dikkat çeken Bozhüyük, “Soil Fresh, yaş sebze ve meyvelerin raf ömrünü uzatmak amacıyla geliştirilmiş çok özel bir üründür. Yaptığımız Ar-Ge çalışmaları ile ürün içinde bulunan sebze ve meyvelerin bozulmasına etki eden faktörler ortadan kaldırılmıştır. Yaş meyve ve sebzelerin solunumundaki oksijen ve karbondioksit dengesini koruyarak çürümeyi geciktiren Soil Fresh isimli ürünümüz hasat sonrası kullanıldığında uzun süre boyunca içine konulan ürünlerin tazeliğini korumasını sağlamaktadır.” ifadelerini kullandı.

Ürünü herhangi bir kimyasal kullanılmadan doğaya özdeş ve yüzde 100 geri dönüştürülebilen malzemelerden üretildiğini kaydeden Bozhüyük, “Bu sayede tüketiciler daha uzun ömürlü, daha sağlıklı gıdalar tüketebilecek ve üreticilerimizin de yüzleri gülecektir. Soil Fresh ürünümüzü yerel marketlerimizden birisi olan Endy’lerde tüketicilerle buluşturmaya başladık. Amacımız Gaziantep’teki tüm marketlere girdikten sonra ulusal pazara açılmaktır.” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.