Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SİNPAŞ’tan Başkent’e “Ege Yaşam Konsepti” dokunuşu

Sinpaş GYO, mimarı olduğu “Ege Yaşam Konsepti”nin en büyüğü Ege Vadisi’ni Ankaralılarla buluşturuyor. Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer,...

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2016 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sinpaş GYO, mimarı olduğu “Ege Yaşam Konsepti”nin en büyüğü Ege Vadisi’ni Ankaralılarla buluşturuyor. Ege Vadisi projesi, Ankaralıların sosyo-ekonomik yapısına uygun üç farklı yaşam stili sunuyor.
Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, “Ege Yaşam Konsepti”nin tanıtıma ilişkin Ege Vadisi Ofisi’nde basın mensupları ile bir araya geldi. Ege yaşamı konseptiyle gayrimenkul sektöründe ilerlediklerini ifade eden Gacemer, Sinpaş GYO’nun şimdi de Ankara’da, en yeni projesi Ege Vadisi’ni Çankaya Oran’da hayata geçirdiklerini kaydetti.
“Ege Vadisi Projesi Ankara’nın üst gelir grubuna hitap eden bir proje”
Gacemer, benzer projelerin olduğunu belirterek, “Bizim projelerimizde içeriğe girdiğiniz zaman çok farklı özellikleri var. Biz o özellikleri ayrıcalık olarak gören kitleye hitap ediyoruz. Ege Vadisi Projesi Ankara’nın üst gelir grubuna hitap eden bir proje. Bu projede biz şimdiye kadar neler yapılmış diye bakıp bizim bazı hassasiyetlerimizi doğru bulduğumuzu özellikle bu projede uyguladığımız zaman bu proje eşsiz bir hale geliyor” dedi.
“Ege konsepti bizim için iyi hissetme felsefesi”
Ege konseptini, İstanbul’da da uyguladıklarını kaydeden Gacemer, “Ege konsepti bizim için iyi hissetme felsefesi” ifadelerine yer vererek, “İnsanlar kendini iyi hissetsin. Çocuğu, eşi, iş adamı, çalışan iyi hissetsin. Tatillerde yaşadığımız iyi hissetmenin alt yapısına baktığımızda burada su var, doğa ve açık alanlar var. Bu açık alanı evimizden başlayarak, taşıyarak dekorasyonunda dinginliğin verdiği bir asaleti ele alıyoruz” şeklinde konuştu.
Söz konusu projenin 2018 yılı Aralık ayında bitirmeyi hedeflediklerini belirten Gacemer, Ağustos ayında son 4 yılın en yüksek satışını gerçekleştirdiklerini vurguladı.
3 farklı yaşam konsepti
Ege Vadisi projesi Ankaralılara birbirinden ayrıcalıklı, 3 farklı yaşam stili sunuyor. İlki özellikle çocuklu aileler için tasarlanan Alsancak Evleri, Ege Vadisi’nin en büyük ve geniş balkonlu bu evlerinde 1+0 ve 1+1 bulunmuyor ve bu yaşam stili, bütünüyle aile yaşamına hitap ediyor. İkincisi Ege Residence. 1+0 ve 1+1 evlerinden oluşuyor. Ege Residence’ta ise kaliteli bir yaşam sürme hayalinde olan ve rezidans konforunun ayrıcalıklarından yararlanmak isteyen gençler için tasarlanmış yapılar bulunuyor.
Olanaklarıyla sağlıklı bir yaşam sunan Ege Vadisi, çocukları da fazlasıyla mutlu edecek. Çocuklar ve aileler için söz konusu projede parklar, bahçeler, spor alanları, hobi odaları ve birbirinden farklı aktivite alanları da yer alıyor.
Ege Vadisi’nde Ankaralılar, 369 bin 250 TL’den başlayan fiyatlarla hayallerindeki eve kavuşabilecekler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.